Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה/חבר (או איזה שקר אחר שהנהג סיפר לי) של בעל הרכב, סטה עלי קצת בכיכר. עצר מייד והודה שזה אשמתו, והביע רצון "להסתדר".

קבעתי איתו במוסך פחחות , חיכיתי 3 שעות (ומס' טלפונים שהוא כמובן סינן) והוא לא הגיע. התקשרתי אליו בערב ממספר אחר וזה סיפר לי איזה תירוץ שהיה בחו"ל והתבלבל בתאריך שקבענו, ומחר יגיע למוסך לשלם לפחח.

כמובן שלא הגיע ועכשיו הוא מסנן שני מספרי הטלפון שלי..

לאחר בירור עם סוכן הביטוח שלי, מסתבר שאין לבעל הרכב פוליסה צד ג' ולכן החלטתי לתבוע בקטנות על הנזק . הבעיה שאין לי את פרטי הנהג המלאים, רק את פרטי בעל הרכב לפי הרשיון רכב -

הצלחתי למצוא את השם המלא של הנהג דרך אפ' טרו-קולר אבל לא את הכתובת מגורים שלו .

בפרטי הנתבעים בטופס תביעה קטנה, אני מכניס את שם הנהג והטלפון שלו , ובנתבע השני אני מוסיף את בעל הרכב והכתובת מגורים שלו .

יש לי תיעוד מלא של התאונה ממצלמת דרך, עם תוספת נחמדה של הקלטה בה הוא מודה שהתאונה באשמתו.

האם מקובל לתבוע את בעל הרכב במצב כזה, למרות שלא הוא זה שנהג בזמן התאונה?

פורסם

בעל הרכב אחרי  לו. אם הוא מספיק טיפש כדי לא לבטח עצמו בצד ג', והוא מתחמק - אין ברירה אלא לתבוע אותו.

את פרטיו יכולת לקבל גם על ידי הגשת הודעה על התאונה במשטרת התנועה.

הבעיה עם הטיפוסים האלה היא שעלול להיות קשה לקבל מהם כסף גם אם יהיה פסק דין לטובתך.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה. השאלה אם לבזבז זמן בשביל להגיע למשטרת תנועה  ולקבל את הכתובת של הנהג הפוגע ,

או להסתפק בלתבוע את בעל הרכב כנתבע 2 (יש לי הכתובת שלו לפי הרשיון והביטוח) , ולרשום רק את שם הנהג והמס' טלפון שלו בנתבע 1

פורסם
לפני 30 דקות, sperial כתב:

בעל הרכב אחרי  לו. אם הוא מספיק טיפש כדי לא לבטח עצמו בצד ג', והוא מתחמק - אין ברירה אלא לתבוע אותו.

את פרטיו יכולת לקבל גם על ידי הגשת הודעה על התאונה במשטרת התנועה.

הבעיה עם הטיפוסים האלה היא שעלול להיות קשה לקבל מהם כסף גם אם יהיה פסק דין לטובתך.

כשהם מקבלים הוצאה לפועל לוקחים להם דברים שחשובים להם כמו רישיון נהיגה וכו' הם ישלמו 

לצערי אומר את זה מנסיון עם איזה ליצן שעשיתי לו עבודה להחליט שלא מגיע לי תשלום עליה 

• רעיון טוב! 1
פורסם

על פי הצעת חוק של גדעון סער, ככה"נ הוצאה לפועל לא תוכל להשפיע על רשיון נהיגה. אבל צעדים כמו חסימת חשבון בנק, צו איסור יציאה לחו"ל  וכד', בהחלט עושים את העבודה

לפני שעה, tomerR כתב:

תודה. השאלה אם לבזבז זמן בשביל להגיע למשטרת תנועה  ולקבל את הכתובת של הנהג הפוגע ,

או להסתפק בלתבוע את בעל הרכב כנתבע 2 (יש לי הכתובת שלו לפי הרשיון והביטוח) , ולרשום רק את שם הנהג והמס' טלפון שלו בנתבע 1

בכל מקרה צריך להגיש תלונה במשטרה, ע"מ להתקדם בתהליך מול הביטוח/הנהג 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

ולהתחיל להפעיל הוצל"פ זה תהליך פשוט שלא גוזל זמן? גם אם תראה בסוף את הכסף זה יהיה אחרי התרוצצויות והמתנה של יותר מיום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי תוכניות ללכת למשטרה להגיש תלונה. אין לי גם על מה - זו תאונת פח בלי נפגעים, והוא עצר להחליף פרטים.

אגב זה נזק שלא מצדיק אפילו שמאי - כ 2000 לפני מע"מ

פורסם (נערך)

מניסיון(ישן מאוד - שנת 2006) להוציא כסף מבנאדם תחת הוצאה לפועל היא משימה קשה מאוד. קבעו לטובתי 2000₪ מהנהג כזה. הוא אמר לי לאחר המשפט והסוכן שלי אישר את דבריו שאו שהוא ייתן לי עכשיו 500₪ במזומן או שאקבל תשלום חודשי על סך שקלים בודדים למשך שנים רבות היות ואני ממש לא הנושה הגדול ובהחלט לא היחיד שלו.

לקחתי את המזומן בסופו של דבר. אולי מאז הדברים השתנו לטובת האזרחים מן השורה. תבדוק

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, tomerR כתב:

אין לי תוכניות ללכת למשטרה להגיש תלונה. אין לי גם על מה - זו תאונת פח בלי נפגעים, והוא עצר להחליף פרטים.

אגב זה נזק שלא מצדיק אפילו שמאי - כ 2000 לפני מע"מ

שלח לו הודעה שאתה מגיש תביעה.

נהוג לשלוח בכתב התראה לפני הגשת תביעה. לפעמים זה מעורר את הנתבע לשלם, ואם לא זה טוב למשפט עצמו שהתרעת ועשית כל מה שאפשר להימנע מהגשת תביעה 

את הרכב תיקנת? אם לא תתקן ותצרף את החשבונית לתביעה

עריכה אחרונה על ידי elimalka
  • תוכן חדש...