Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלק רופף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 6 2006 , בנסיעה בבמפרים או בורות בכביש אני שומע מהגלגל השמאלי הקדמי רעש של חלק רופף , זה לא נקישות או דפיקה , מה זה יכול להיות?

רק לציין שהוחלפו תפוח הגה ומוט קישור למוט מייצב

פורסם
לפני 7 שעות, המהיר הזהיר כתב:

נשמע לי בולם, אבל ממש לא בטוח...

אתה יכול להקליט את הרעש?

חוץ מהראש הזה, יש לי עוד רעש של דפיקות שמתגברות לפי הקצב , הדפיקות נשמעות בנסיעה ישר גם על כביש חלק, זה גם קשור לבולם?

פורסם
לפני שעה, חייםיפת כתב:

חוץ מהראש הזה, יש לי עוד רעש של דפיקות שמתגברות לפי הקצב , הדפיקות נשמעות בנסיעה ישר גם על כביש חלק, זה גם קשור לבולם?

תבדוק תושבות בולם 

היה לי את אותו הדבר בפלואנס 

הלכתי למוסך בראשון שלא אזכיר את שמו אמר לי שהלך איזה מוט מקדימה עלות החלפה 1500 שקל 

הלכתי לחבר מלוד שמבין קצת פירק כמה ברגים אמר לי זה תושבת בולם הזמין החליף והכל פיקס בפחות מ400 שקל 

פורסם

לא שייך רעיון, כי זה יכול להיות ממספר מקומות, או בולם שכבר יצא ממנו כל השמן דופק לפעמים גם במישור. תושבות בולם, ציריה, ואולי זה אפי' אבן קטנה שנכנסה בסדקים של הגלגל ולכן ככל שהנסיעה מהירה ככה הרעש לפי הקצב. 

• תוכן חדש...