Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיסקלמייר: אני לא מבין במכוניות או מנועים בכלל.  יפה/לא יפה זה המכסימום שאני יודע לומר על רכב.

לפעמים אני משתעשע במחשבה להביא איזה מרצדס או ב.מ.וו. שווה מחו"ל.

אני מסתכל על רכבים עם הרבה ק"מ. כשאני אומר "הרבה" אני מתכוון לרכבים של 200 או אפילו 300 אלף ק"מ (דיזל).

האם ברכבים כאלה המנוע גמור? או שהמנועים של היום אוכלים את הק"מ הזה בלי בעיה?

פורסם

תלוי במנוע ואיך הרכב תוחזק...

אני קניתי קדילאק STS בת 8 בעלת מנוע 4.6 ליטר עם 240,000 ק"מ (רובם המכריע מחוץ לעיר).

החזקתי אותה שנתיים, ההוצאות הגדולות היו משולשים ובולמים (ודלק...), המנוע היה במצב "כמו חדש".

לפני הקניה ראיתי מספר רכבים כאלה, חלקם חדשים יותר או עם פחות מחצי מהק"מ, שהיו גמורים מכל הבחינות.

הייתי עושה את זה שוב.

אבל אם אתה לא מבין אז אולי לא כדאי לקחת סיכון.

פורסם

לפי דעתי אתה מוגבל לייבא רכב עד שנתיים ממועד הייצור, אז הק"מ לא יתאים ברוב המקרים(אלא אם כן אתה מייבא אספנות - שלפי דבריך זה בכלל לא בכיוון)

פורסם

קמ זה לא רק מנוע . אנשים לא חושבים על זה אבל קמ גבוה גורר בלאי לעוד הרבה מכלולים . 

כל כניסה למוסך על תיקון גדול כגון גיר / מדחס מזגן / מערכת קירור / בולמים ושאר חלקים שבקמ של 150000 וצפונה כבר עייפים יגרור הוצאה של הרבה אלפים . זה לא רק המנוע . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תלוי גם בגיל הרכב. רכב חדש יותר משמעות ק"מ גבוה הוא לא כ"כ משמעותי כמו ישן. (ועדיף לשלם לפעמים על חדש עם ק"מ גבוה יותר מק"מ נמוך ישן ).

אם כי כמו שאמר @nepet זה ממש לא רק מנוע אלא כל המכלול של האוטו יותר שחוק.

פורסם

אני מסתכל על רכבים ברי יבוא, דהיינו רכבים שגילם פחות משנתיים.

רכבים "חדשים" שעבדו קשה 

אני מקווה שאם המנוע תקין והמערכות האחרות לא מאוד ישנות, האוטו יכול להיות מציאה

• תוכן חדש...