Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי הונדה ג'אז 2013.

הייתי היום בטסט ונכשלתי בין היתר בגלל צמיגים קדמיים, כיוון פרונט ופנסי דרך.

מה שמטריד אותי אותי זה שלפני שבועיים החלפתי 2 פנסים חדשים (הקודמים נשרפו). איך ייתכן שלמרות ש2 הפנסים חדשים הכשילו אותי על זה?

בנוסף נכשלתי על בלם עזר. הגיוני שנכשלתי כיוון שלא הרמתי אותו מספיק חזק? רשום שהיעילות שלו 11.7%.

אשמח לשמוע את דעתכם.

16471865696068004522726723079592.jpg

פורסם

לגבי פנסי חזית - באמת מוזר, אולי פנסים שלא התוקנו כראוי, אבל יש סיכוי שהפנסים כבר ממש ממש שחוקים (כלומר הפסטיק החיצוני) וכמו כן צריך לכוון את האור.

צמיגים - אין מה להתקמצן לך תחליף, מניסיון אישי זה החיים שלך ועושה הרבה הבדל.

בלם עזר - בספק שזה בגלל שלא הרמת חזק מידי, אחרי 3 קליקים אין באמת טעם להרים יותר, זה כנראה כבל עייף, לך תסדר זה לא עולה הרבה.

פורסם

האם החלפת פנסים או החלפת רק את הנורות?.

יתכן שנורה ראשית אינה מותקנת טוב במקומה ולכן פיזור האור 

שלה לקוי וכתוצאה גם עוצמת האור הנראית על מכשיר כיוון האורות חלשה.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

הייתה לי בעיה דומה עם פנס, בסוף התברר שאין בעיה בכיוון אלא המנורה ישבה עקום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

לגבי הפנסים, כן רק הנורות עצמם הוחלפו. אבדוק שהם יושבים טוב.

מזה אומר כיוון אור? יכולצלהיות בגלל שהפלסטיק שחוק אז האור חלש?

לגבי בלם כמה אמור לעלות החלפה של הכבל בהנחה וזאת הבעיה?

צמיגים הוחלפו מיד בסיום הטסט ובוצע כיוון פרונט.

פורסם

בדרך כלל פשוט מותחים את הכבל, לי במורשה יבואן לקחו 250 ש"ח על זה, במוסך הרגיל יהיה פחות.

אור חלש יהיה בגלל פנסים עכורים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בדרך כלל כאשר העדשה ("פלסטיק") עכורה יפנו אותך לליטוש, עניין של 20 דקות ו-100-150 ש"ח אצל כל חשמלאי רכב וגם במוסכים רבים.

כיוון הפנסים נעשה על ידי 2 ברגים שמכוונים את האלומה, שירות שנכלל בטסט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 57 דקות, sperial כתב:

בדרך כלל כאשר העדשה ("פלסטיק") עכורה יפנו אותך לליטוש, עניין של 20 דקות ו-100-150 ש"ח אצל כל חשמלאי רכב וגם במוסכים רבים.

כיוון הפנסים נעשה על ידי 2 ברגים שמכוונים את האלומה, שירות שנכלל בטסט.

הכיוון אור לא עשו לי בטסט ואם זה נכלל אז או שזאת לא הבעיה או שלא עשו מה שמצופה מהם.

מה שכן עשו זה לסובב גלגל קטן בתוך הרכב מ3 ל1 שזה הגלגל שאחראי על כיוון האור למעלה ולמטה.

הבעיה שלא אמרו לי מה הבעיה (כיוון, ליטוש, הרכבה לקויה וכו ). 

פורסם

אם אתה לבד ברכב, בלי מטען, הגלגל ברכב צריך להיות על 0/1 (המספר הנמוך ביותר בגלגלת). כיוון הפנסים נעשה על ידי 2 ברגים על הפנס עצמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטסט האחרון, גם הייתה לי בעיה כזאת. יש 2 ברגים על הפנס עצמו בתא המנוע, שדרכם מכוונים את התאורה. תבקש במוסך יעשו לך את זה, גם מול המכשיר שיש להם כמו, במכון.

גם תסתכל האם גם הפנס דהוי? וצריך ליטוש.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אמבקס זה די פשוט לחזק ואתה יכול ללכת לכל מוסך שיעשה ו250 זה הרבה... זה עבודה של בערך 5 דקות שלא דורשת יותר מלפרק פלסטיקה ולהבריג בורג/אום אחד.

לגבי פנסים שים לב שיש הבדלים ענקיים בטופס בין שמאל לימין, אולי אתה צריך ליטוש (צלם לנו את הרכב מקדימה נגיד לך) אבל אולי הם לא יושבים טוב.

על צמיגים אל תתקמצן, זה הנקודת חיבור היחידה שלך עם הקרקע וצמיגים שחוקים אומרים גם מרחק בלימה גדול, יותר סיכוי להחליק בגשם, צריכת דלק גרועה ועוד ועוד.

חגורוץ כריות אוויר ובטיחות אקטיבית זה נחמד אבל אם יש לך את המרחק לבלום אתה לא צריך את כל זה, תחסוך את החיים שלך.

• תוכן חדש...