Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 קקטוס 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נראה לי שהוא התכוון למרחק בין גב המושב האחורי לכיסא הנהג, אצלנו בקקטוס 17 גם יש כיסא במושב זה, בגלל שאנחנו לא גבוהים במיוחד(1.7, 1.75) אנחנו מסתדרים, כיסא הנהג אני מניח באמצע המסילה. אבל אם ייכנס מישהו גבוה שיצטרך להזיז אחורה את הכיסא זה יהיה בעייתי.

אני מאמין שכשנהפוך את הכיסא להיות עם כיוון הנסיעה לא תהיה בעיה

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם
לפני 41 דקות, bnayal כתב:

אשמח לשמוע איך המרווח רגליים שלו מאחורה.

אנחנו עם C4 (לא קקטוס) ותאומים, הכיסא בטיחות מאחורי הנהג ממש צפוף לנו. יש הבדל בנושא בקקטוס?

מה הגובה שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 דקות, yulianx כתב:

מה הגובה שלך?

לא גבוה במיוחד, 1.86, ועדיין לא נוח לי כרגע :-)

הבעיה שהנתון של המרווח ספסלים לא מפורסם בשום מקום. חשבתי לחפש פיקאסו אבל חושש מהאמינות, או אולי קורולה שאמורה להיות מרווחת אבל מפסידים כיסא אמצעי לילד הבא.

פורסם
בתאריך 10.3.2022 בשעה 19:32, dr6633 כתב:

כרגע השוק של הקקטוס בשיאו. לראיה, המחירון עלה בכמה אלפים טובים ויש ביקוש רב בעיקר לדגם שלאחר מתיחת הפנים. אין לדעת מה יהיה מבחינת מחירון בעתיד. 

אגב הסתכלתי קצת במחירון לוי יצחק הדגם שאני מדבר עליו:

שנת 2020 = 95,000 ש"ח

שנת 2019 = 78,000 ש"ח

האם הגיוני שבשנה אחת המחירון צונח בכ- 17,000 ש"ח? מה אני מפספס פה?

ואם כן, האם ירידת ערך דרסטית כזו לא הייתה מרתיעה אתכם מרכישת הרכב?

פורסם

השנה ירידת ערך נמוכה יותר בגלל השבבים.

אישית? לא הייתי נרתע. הרכב טוב מאוד ולדעתי שווה את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 23 שעות, Ida.n כתב:

אגב הסתכלתי קצת במחירון לוי יצחק הדגם שאני מדבר עליו:

שנת 2020 = 95,000 ש"ח

שנת 2019 = 78,000 ש"ח

האם הגיוני שבשנה אחת המחירון צונח בכ- 17,000 ש"ח? מה אני מפספס פה?

ואם כן, האם ירידת ערך דרסטית כזו לא הייתה מרתיעה אתכם מרכישת הרכב?

קטע. בפברואר המחירון היה 102 לקקטוס 2020 130 כ״ס. יש לי אפילו צילום. מעניין אם היתה ירידה כזאת גם בדגמים אחרים בחודש אחד. 

פורסם

ירידה של 7K במכה אחת, פחות סביר בתקופה הזו.

תעלה את הצילום שיש לך, יהיה מעניין להשוות בין הפרטים (רמת גימור וכו').
הימור באויר: מרב הסיכויים שאתה טועה - והסתכלת על מחירון קקטוס 2021 (שהוא 102K שח נכון להיום).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז בדקתי את עצמי שוב ומתקן את דבריי. כן מדובר ב 2020 אבל ה 102 היה משוקלל. לא שמרתי את הלא משוקלל, אז כנראה שהירידה לא היתה דרסטית כמו שחשבתי. תודה על התיקון. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...