Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי קומפוננט , מורל דוטק.{הדגם הישן-כי אני חושב שיצא עכשיו חדש}.

כשאני מגביר את הווליום לעוצמה מלאה במערכת אני שומע שהטויטרי כאילו נכבים, כי נעלם הטרייבל. ברגע שאני מנמיך הטרייבל שוב חוזר.

רציתי לדעת אם למישהו יש את אותם קומפוננטים ונתקלבאותה הבעיה.

ברצוני להדגיש שבעוצמה מלאה אפשר לשמוע שהרמקולים לא הגיעו לשיא עוצמם כי לא נשמע עיוות.

תודה.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=61988

Welcome to the club?

אם במידה ויש אחריות, הפעל אותה.

חברי רכש בעזרתינו סט של קומפוננט של החברה "מאיימי סאונד" לאחורנה. אחד הטווטרים לא עבד. באותו היום הלכנו לשם ובמקום הוא הביא לנו אחד אחר בלי לשאול שאלה. באנו, יצאנו. למען האמת זה בא בהפתעה גמורה שכן בעל העסק נראה כמו חרטטן (חרטטן שמוכר את הסט הזה במחיר נורא זול אומנם).

בכל מקרה כדאי להזהר עם העניין הזה, כי ברמת העיקרון לא אומרה להיות אחריות על טוויטרים שכן זה דבר מאוד מאוד עדין. מספיק שתחברו אותו ל-input ישירות או לערוץ של הMid woofer בקרוס, הוא יכול להשרף. בגלל זה הייצרן אינו מעוניין לקחת אחריות על החלקים.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

שלום.

הבעייה אינה בטוויטר אלא בקרוס עצמו של הסט.

שים לב שהחיבורים מחוברים שם כראוי וישנם שם מספר אופציות.

האם זה משהו חדש שקרה לאחרונה ממש או שזה תמיד היה ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...