Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה בבלימה ממהירות גבוהה אני מרגיש רעידות בהגה. אני מכיר שהתופעה אופיינית לבלמים קידמיים הדורשים החלפה. אלא שהבלמים הקידמיים הוחלפו לפני 28,000 ק"מ, אני נוהג ממש אבל ממש במתינות וממעט ככל הניתן בשימוש בבלמים. הייתכן שכבר נגמרו הבלמים?

במידה וזה אכן הבלמים - זה בהכרח גם הצלחות או רק הרפידות?

אני נכנס לטיפול בעוד מספר שבועות ורוצה להערך.

תודה.

פורסם

הבלמים לא נגמרו. 

אלא קיימת זריקה (עיוות) קל בצלחות בלם, בצלחות לא איכותיות זה יכול לקרות גם אחרי 5000 ק"מ. 

יש האומרים שחריטת צלחות יכולה לעזור, אישית לא תומך בביצוע חריטה, עדיף להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולהתקין צלחות חדשות. את הרפידות מחליפים בכל מקרה בהחלפת צלחות. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

רק לא מבין. אם החלפתי צלחות לפני 28אקמ, ואין לי סיבה להאמין שבגבע ישימו לי משהו לא איכותי - איך כבר התעוותו הצלחות? כ"כ מהר הן מתעוותות? ושוב, אני נוהג מאוד מאוד עדין ולאט, הבלמים אצלי לא עובדים קשה.

פורסם

28 זה באמת מעט לנהיגה נורמאלית(ולא אומר עדינה) 

יצא לך להכנס לשטיפת רכב אחרי נסיעה ביום חם?שלולית פתאומית בכביש שהבלמים חמים? 

יצא לי כבר לעוות צלחות קידמיות בכניסה לשלולית מים קטנה אחרי נהיגה קצת אגרסיבית,מבאס אבל זה לא נדיר...

פורסם
לפני 6 דקות, elihershko כתב:

רק לא מבין. אם החלפתי צלחות לפני 28אקמ, ואין לי סיבה להאמין שבגבע ישימו לי משהו לא איכותי - איך כבר התעוותו הצלחות? כ"כ מהר הן מתעוותות? ושוב, אני נוהג מאוד מאוד עדין ולאט, הבלמים אצלי לא עובדים קשה.

אבל עובדתית, יש רעידות אז הצלחות התעוותו. נכון זה לא צריך לקרות, זה מוקדם מידי. אז מה נעשה? זה קרה לי לא מעט פעמים, גם הק"מ נמוך יותר. 

סיכוי שחלק אחר גורם לרעידות שמופיעות רק בבלימה, נמוך מאוד. 

פורסם
לפני כשעה, Ido12 כתב:

28 זה באמת מעט לנהיגה נורמאלית(ולא אומר עדינה) 

יצא לך להכנס לשטיפת רכב אחרי נסיעה ביום חם?שלולית פתאומית בכביש שהבלמים חמים? 

יצא לי כבר לעוות צלחות קידמיות בכניסה לשלולית מים קטנה אחרי נהיגה קצת אגרסיבית,מבאס אבל זה לא נדיר...

מעניין מה שאתה אומר

האם אני חייב לטפל בזה?

פורסם
לפני 6 דקות, elihershko כתב:

מעניין מה שאתה אומר

האם אני חייב לטפל בזה?

עדיף לטפל. יכל לדחות דיחוי אם יש לך טיפול בקרוב.(בחיים לא שמעתי על בעיה שקרתה מצלחות קצת מעוותות) 

אם זה מנחם אותך,חבר הרס צלחות אחוריות של אלפיים שח ברכב ספורט חדש כי הרים בלם  יד  חזק אחרי סשן נהיגה חזקה...

ליפני שבוע גרדתי בדופן צמיג חדש של 800 שקל בשפיץ במדרכה....

הדברים האלה קורים,אל תיקח קשה. 

לא להכנס לשטיפה ביום חם אחרי נסיעה.עיוותתי ככה את כל ה4 צלחות שניקיתי גאנטים ישר אחרי נסיעה ביום חם.(כן....באמת טמטום)

פורסם

עיוות של הצלחות יכול לקרות גם כתוצאה ממעבר בשלולית מים כאשר הבלמים חמים, אפילו אם הצלחות איכותיות וחדשות. 

מכיוון שאנו בעיצומה של עונת החורף, מאוד ייתכן שזה מה שקרה לבלמים של פות״ש, זוהי תופעה מאוד רווחת בתקופה זו.

כפי שנאמר לפני, הפתרון הוא להחליף את הצלחות ואת הרפידות.

פורסם

האם יכול להיגרם נזק? מיידי לא בהכרח, אבל רעידות חוזרות ונשנות יכולות לגרום לבלאי מואץ לחלקי גומי ואף לחלקי מרכב.

הויברציות שנגרמות במצב הזה משפיעות (מעט, אבל משפיעות) על מכלולים רבים ומייצרות נזק מצטבר. כמה זמן? אין לי מושג. גש בהקדם להחלפה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...