Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה משיגים זו שאלה לפורום דייטלינג. יישום בהשריה של 10 דקות-הוצאה-קרצוף-השריה. פעמיים שלוש כאלו וייבוש באויר פתוח.

• רעיון טוב! 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אלכוהול בריכוז 95% יעשה את העבודה? זה מה שאני מצליח להשיג באיזור שלי.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

שים לב שלרוב חיישני חמצן יפתחו עם בוקסה מיוחדת במיוחד באזורים עם גישה בעייתית , מומלץ להצטייד בבוקסה מתאימה מראש.

פורסם
לפני שעתיים, THELAD כתב:

לא מחפש לקחת סיכונים, אין לי שום קוד תקלה כרגע שקשור בהם ואין לי שום כוונות להחליף. אם יש סיכון הכי קטן בניקוי שלהם, פשוט לא אנקה אותם ואתקין אותם בממיר בדיוק כמו שהוצאתי. 

אני רואה שלחברת selsil קיים ספריי קרבורטורים שמגיע עם הבטחה לאי גרימת נזק לחיישני חמצן. 

https://www.amrusi.co.il/ספריי-קרבורטור-selsil

יעשה את העבודה? 

אני מציע לך. לא לגעת בחיישנים כל עוד הם לא מתריעים על תקלה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

בדיוק.

אל תנקה ואל תיגע בכלל.

לא עובד - תחליף.

כן עובד -אל תיגע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...