Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתות, ניידת ?

yalda12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי תקשיבו אז שוב באתי לספר לכם מה עבר אלי היום 

קיצר עכשיו ממש חזרתי הביתה מעבודה. הייתי עם וויז. הייתי צריכה לפנות ימינה ולמשהו בטעות הפעלתי איתות שמאלה. ואני בכללי לא קורה לי שלא מפעילה איתות או מפעילה לא נכון. אבל היום התבלבלתי מה לעשות קורה חפעמים. קיצר עצרתי ברמזור אדום וממש מאחורי עצרה ניידת, לא ראיתי של מה של משטרה או של פיקוח אבל 1 מ2 אלה בטוח. ואני עומדת עם איתות שמאלה, רמזור נהיה ירוק וברגע האחרון אני שמה לב שאני עם איתות שמאלה ותוך כדי לפנות ימינה שיניתי איתות לימינה. קיצר פניתי ימינה והמשכתי בדרכי וחזרתי הביתה אבל הלחיץ אותי שניידת הייתה מאחורי אולי הם יחשבו שזה לא בסדר שאני אותתי שמאלה ובדקה ה90 שיניתי איתות לימין ופניתי ימינה. אולי הם פתאום ישלחו לי איזה קנס או משהו בהמשך ? וצילמו את פרטי הרכב שלי כבר? מצד אחד לא נשמע ככ הגיוני כי למשטרה ופיקוח יש הרבה דברים יותר גרועים לעסוק חוץ מאיתות לא נכון , אבל מצד שני זה מלחיץ לעשות טעות כש מאחורייך ניידת שרואה את זה, אי אפשר לדעת לאיזה הפתעות לצפות מהם... קיצר מה אתם אומרים יש מצב שהם צילמו רכב שלי וישלחו לי קנס קטן או משהו או שזה על הזין שלהם ואין להם כוח להתעסק בזה ואני סתם פראנואידית חח?

• משעמם 2
  • מצחיק 3
  • מבאס 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, פריג'י כתב:

נראה לי שמאז שהתחלת לנהוג יש לך כל כך הרבה סיפורים. שקלת לכתוב בלוג או להתחיל פודקאסט?

נו מה לעשות כל התחלה היא קשה בגלל זה אני מתייעצת כאן מה אסור לי 

עריכה אחרונה על ידי yalda12
  • לא הבנתי... 1
פורסם (נערך)

טוב... יכול לקרות לכל אחד שמחליט לפנות לכייון אחד ואז מתחרט ופונה לכיוון שני.

כל זמן שניתנת התראה לפני הפנייה ולא אחריה, אז אין בעיה.

וואלה... מתחיל לחשוד שלאחד מהמנהלים משעמם, אולי בבידוד ויש לו הרבה זמן פנאי.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אהבתי 3
  • מצחיק 2
פורסם

את יכולה להיות רגועה. 

לא רציתי לרשום את זה פה,כי זה מטומטם לעשות את זה בכביש ציבורי אבל בישביל שזה יוריד מימך איזה מחסום מסויים אולי. 

אני יצאתי על הצד בכיכרות לא פעם ולא פעמיים והיה רכב מאחורי. 

היום במשה דיין,בפנייה מיציאה כביש 4 יש אחלה פנייה שזרקתי בה קצת זנב והיה ניידת ברמזור שראתה את זה ולא עשו לי כלום.(דריפט קל)

הסיכוי שיצלמו אותך ותקבלי דוח באמת מאוד נמוך. 

אנשים נוסעים 180 קמש(גם הרבה יותר במשך כמה שנים)ובלי דוחות בכלל. פשוט מאטים ליפני מצלמת מהירות וחוזרים לגז. 

זה לא אומר שאת צריכה לסוע כמו משוגעת(אף אחד לא,אבל חוטאים בזה לפעמים)תסעי רגיל ותבקשי מההורים/אח/חבר אנע ערף שיעלה איתך לנסיעות ארוכות. 

הסיכוי לקבל דוח על שטיות של איתותים הוא 0,כן גם אם האיתות שמאלה ופנית ימינה. 

תסעי רגיל,אל תעקפי שאין שדה ראייה/קו לבן רציף/רמזור אדום/להדחף בכיכרות והשאר יהיה בסדר.

• אהבתי 1
פורסם

הפתרון הכי קל, לפחות להבא, הוא להפסיק לאותת. הסיבה לכך שבארץ מאותתים פחות מאשר בכל מקום אחר, היא העדר כמעט מוחלט של אכיפה. ועכשיו וברצינות, מצדיע לך על שאת רואה באיתות חובה, העדר איתות היא רעה חולה שגורמת בתורה גם להאטה מיותרת בתנועה, גם לסיכון מוגבר לתאונות שאחת מסיבותיו העיקריות העדר תקשורת בין נהגים, איתות היא השפה בה מדברים בכביש, חבל שאנשים לא מבינים את זה. לגוף שאלתך, את יכולה להרגע, גם אם עברת עבירה ולהבנתי לא עברת, הסיכוי שמישהו ישים לב וגם יטרח לשלוח לך דו"ח, קטן מהסיכוי שחמינאי מודיע במהלך השעה הקרובה שהוא החליט להתגייר.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 11.2.2022 בשעה 21:35, Ron Poh כתב:

טוב... יכול לקרות לכל אחד שמחליט לפנות לכייון אחד ואז מתחרט ופונה לכיוון שני.

כל זמן שניתנת התראה לפני הפנייה ולא אחריה, אז אין בעיה.

אני חושב כמוך 🤣

• אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם
בתאריך 11.2.2022 בשעה 21:35, Ron Poh כתב:

חושב כמוך. ה"חח" האחרון בגוף ההודעה היה שובר השוויון מבחינתי, מושלם מידי.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 11.2.2022 בשעה 20:33, yalda12 כתב:

נו מה לעשות כל התחלה היא קשה בגלל זה אני מתייעצת כאן מה אסור לי 

אז כמו הזמר במסיכה מתי החשיפה מי מאחורי הכינוי yalda12?

🤣

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2

קובי

:-)

• תוכן חדש...