Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, Michaelr כתב:

הנהג הזה צריך לשבת בכלא, הוא לא כשיר לנהיגה וניסה לנהוג עם רגל שמאל כשרגל ימין בגבס, מבחינתי זה לא שונה מנהיגה בשכרות.

מסכים.

נותרה רק שאלה אחת - האם זה עם או בלי קלון.

• מצחיק 3

alfa 156 2.5.

פורסם

נראה קצת  מוזר שמערכת הבלימה האוטונומית ככה עובדת. אצלי בהונדה זה נותן בלימה חזקה  ( מרגישים את abs ) שממש גורמת לגוף לנוע לפנים. המערכת בולמת חזק ומשחררת ברגע שהיא שוב מזהה סכנה היא שוב תבלום לא משנה כמה אלחץ על הגז ( ככה זה שעולים למסלול ולא מבטלים בקרות ).

פורסם

זה מצב לא הגיוני.

תאר לך מישהו שמוצא את עצמו על פסי הרכבת ומולו פח אשפה \ קרטון. הבלימה האטונומית רוצה לעצור אבל הנתון אומר שעדיף לו להתנגש בפח האשפה ולא להתחבק עם הרכבת.

באאוטלנדר שהייתה לי ברגע שהייתי לוחץ בחזקה על הגז זה היה מבטל את בלימת החירום (הצפצופים והנורות המשיכו להבהב)

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 8.2.2022 בשעה 01:03, Michaelr כתב:

האמת שאני לא יודע אם זה כולל הפרעות לטווח קצת יחסית כמו שברים

הרשויות פועלות כל כך לאט בנושא שתהיה בטוח שאם הם יקבלו דיווח, עד שהם יפנו לנהג השבר יחלים, ויוכל גם להביא לעולם ילד או שניים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, Be roo כתב:

הרשויות פועלות כל כך לאט בנושא שתהיה בטוח שאם הם יקבלו דיווח, עד שהם יפנו לנהג השבר יחלים, ויוכל גם להביא לעולם ילד או שניים.

נכון, אבי ז"ל נהג עם דמנציה במשך תקופה ארוכה מאוד (כולל נהיגה נגד כיוון התנועה בכביש 4 בלילה) , אפילו שהרופא משפחה שלו דיווח על כך למרב"ד.

שנה אח"כ, הוא קיבל מסמך זימון לבדיקות רפואיות

פורסם
בתאריך 8.2.2022 בשעה 09:58, במבליק כתב:

זה מצב לא הגיוני.

תאר לך מישהו שמוצא את עצמו על פסי הרכבת ומולו פח אשפה \ קרטון. הבלימה האטונומית רוצה לעצור אבל הנתון אומר שעדיף לו להתנגש בפח האשפה ולא להתחבק עם הרכבת.

באאוטלנדר שהייתה לי ברגע שהייתי לוחץ בחזקה על הגז זה היה מבטל את בלימת החירום (הצפצופים והנורות המשיכו להבהב)

נכון מאוד! גם אם נניח שהמערכות האלו לא סובלות מ False-Alarms, חייבת להיות אפשרות לבטל את הפעולה ע"י לחיצה חזקה על הגז! זה אולי נשמע קיצוני אבל בוא נחשוב על מצב של פיגוע שהנהג רוצה בכוונה לדרוס מפגע וזו הדרך הכי יעלה לעצור אותו (די רלוונטי פה בארץ).

• מעניין 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

עד שכל המערכות האוטונומיות תפעלנה כפי שאתם רוצים בדיוק ושהמערכות ברכב תוכלנה גם לזהות אולי בעתיד גם האם מי שנכנס לנהוג שיכור או עם גבס על אחת מגפיו החיוניות - קודם כל צריך אחריות אישית.

מעבר לכל ההלצות - אדם כזה הייתי פוסל מנהיגה עד להודעה חדשה.

גם כלא בא בחשבון.

• אהבתי 2

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני שעתיים, חולגי כתב:

מעבר לכל ההלצות - אדם כזה הייתי פוסל מנהיגה עד להודעה חדשה.

גם כלא בא בחשבון.

אם על כזה דבר לא שולחים לכלא . באמת לא ברור לי מה רשויות האכיפה מועילות.

הבנאדם ברשלנות דרס 3 אנשים על המדרכה. מה צריך יותר מזה?

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 8.2.2022 בשעה 01:03, Michaelr כתב:

ע"פ חוזר משרד הבריאות הזה: https://www.wikirefua.org.il/w/index.php?title=חובת_הודעה_על_נהגים_עם_מצבי_בריאות_העלולים_לסכן_את_עצמם_וזולתם_-_חוזר_מנכ"ל
רופאים צריכים להודיע למרב"ד במקרה של "ליקויים אורתופדיים והפרעות מוטוריות המפריעות לתפעול תקין של כלי הרכב".

האמת שאני לא יודע אם זה כולל הפרעות לטווח קצת יחסית כמו שברים, אולי יש כאן מישהו שבקיא בעניין?

בוא נעזוב את הרופא והמרב"ד בשקט.

הרופא גם ככה קורס והמרב"ד לא עושה כלום נגד אנשים שהם מקבלים עליהם חוות דעת הרבה יותר גרועות.

בוא נתמקד במשהו שממש הלך לאיבוד בשנים האחרונות - אחריות אישית.

פורסם

ברכב ידני עם קלאצ' זה לא היה קורה. וזה נכון לכל ההתנגשויות בסגנון "התבלבלתי בדוושות".

בהחלט חש געגועים לעולם המכאני/אנלוגי הישן והטוב.

• אהבתי 1
פורסם

מסכים, יש לי רושם שתאונות כנ"ל קורות רק בגיר אוטומטי.

ההתבלבלות בדוושות, לחיצה חזקה על הגז מבלי להרפות, ואף התבלבלות בהילוך רוורס/דרייב.

פורסם (נערך)

מישהו רוצה לחזור לכרכרה ולסוס?🤣 כל מערכות הבטיחות כבר בפנים כולל חזרה הביתה אוטומטית

עריכה אחרונה על ידי viper83
פורסם
לפני 16 שעות, gollu כתב:

בהחלט חש געגועים לעולם המכאני/אנלוגי הישן והטוב.

זה לא רק זה,

גם נפח התנועה היה קטן יותר ללא הליסינגים והמימון שלוקח כל חייל משוחרר.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לא רק זה, בישראל היו 2 מיליון תושבים, לא 10 מיליון.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...