Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן מוציא חום באמצעות רדיאטור חימום, זה רדיאטור שיושב בדרך כלל מאחורי הדשבורד שכל מי קירור (מי רדיאטור) החמים עוברים דרכו ולכן עד שהם לא מגיעים לטמפ' פעילות האוויר מהמזגן לא יצא חם.

פורסם
לפני שעה, Buki כתב:

יש כזה בכל הדיזלים של פיז'ו 1.6 מבפרט לאקלים קר, מעניין אם יש במפרט יהישראלי... 

בדקתי לפי השלדה שלי, אין. 

עדיין מנסה להבין אם יש heater לצנרת של הרדיאטור חימום כמו שהיה בברלינגו M59  שהגיעה לראשונה עם  1.6hdi ב 2006.

הגישה והראות מאוד מוגבלים לאיזור הזה, אבל עדיין לא התייאשתי. אחפש שוב בהזדמנות. 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 3.2.2022 בשעה 07:09, KipodYam כתב:

יֶש פתרון, מוצע עי יצרני הרכב, שמו Remote start, חוץ מזה אין מה לעשות. לחנות במקום מקורה וכו וכו

בכל רכב שכור בארהב היה לי כזה. אי אפשר היה לנסוע עם הרכב, או לפתוח אותו ונדמה לי שזה היה מוגבל ל10 דקות. אבל זה היה להיט. זה היה חסום עי חברת ההשכרה בתפריט של הרכב אבל פשוט איפשרתי את זה.

בהתחלה זה היה מבלבל כי צריך היה ללחוץ שוב על הכפתור התנעה.

אני חושב שזה מוצע כבר שנים ברכבים אמריקאים כתוספת או ברמת איבזור גבוהה, עוד לפני שההנעה עם המפתח נעלמה והפכה לכפתור .

בארץ אולי זה בעייתי מבחינת ביטוח מקיף. לא ברור מבחינת תקינה בארץ למרות שהתקינה האמריקאית תופסת בארץ.

זה תלוי דגם רכב ויצרן, לרכבים ישנים יחסית בדרך כלל התקינו מודול חיצוני גנרי או יעודי של היצרן , לרכבים מסוימים זה קיים מהיצרן עם מודול נוסף (כאפשרות או מגיע עם רכבים יקרים כ-default). בשימוש עיקרי בעיקר באיזורי ה-rust belt בארה''ב , מה שכן, לארץ קשה לי להאמין שיביאו את זה, קודם כל לא קר ועם מזג אוויר כמו שם, וגם מבחינת ביטוח ותקינות.
אני יודע שלרכבים מסוימים ניתן לקנות אפילו חלקים של היצרן עצמו באייבי וכדומה (פורד למשל לפוקוס)

פורסם (נערך)

לגבי ההתנעה מרחוק - זה להיט גם בקיץ!!

שמתי לב שבסיוויק 2015 שהיא ממש חדשה אצלי, נהיה חם ברכב ממש מהר לעומת האוקטביה שם לוקח יותר זמן. אולי בגלל הטורבו וכו הרכב עצמו לא מעביר מים חמים לרדיאטור הפנימי עד שהוא מספיק חם?

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיר מישהו עם BMW סדרה 7, מגיעה עם שלט שדרכו אפשר לראות כמה מעלות כרגע ברכב, לבחור מרחוק טמפרטורה רצויה למיזוג ואפילו להגדיר לה זמנים לפעולה.

גאוני. אבל... סדרה 7.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 3 שעות, Pavlik כתב:

אבל... סדרה 7.

יש היום לרכב עממי יונדאי בחו"ל אפשרות לעשות את כל זה דרך אפליקציה בטלפון. זאת אומרת להניע, להפעיל את בקרת האקלים, להפעיל חימום כיסאות ומראות וכו'. לא יודע אם השרות הזה פעיל בארץ. לא שמעתי על זה בארץ אז מניח שלא פעיל. 

• מעניין 1

פורסם (נערך)
בתאריך 4.2.2022 בשעה 02:36, om2 כתב:

אתה יכול לרכוש מפזר חום קטן לרכב. 

רק קח בחשבון שצריכת החשמל שלו גבוהה ולא בטוח שתוכל להפעיל אותו על המצת.

זה כמו לרוקן בריכה עם כפית. לשקע המצת יש ברוב המכוניות נתיך של 10-15A, כלומר ניתן לספק דרכו 120-180W. כאשר מפעילים את החימום ברכב חשמלי יש צריכת חשמל של אלפי וואטים.

לפני 6 שעות, Buki כתב:

יש היום לרכב עממי יונדאי בחו"ל אפשרות לעשות את כל זה דרך אפליקציה בטלפון. זאת אומרת להניע, להפעיל את בקרת האקלים, להפעיל חימום כיסאות ומראות וכו'. לא יודע אם השרות הזה פעיל בארץ. לא שמעתי על זה בארץ אז מניח שלא פעיל. 

למיטב הבנתי בישראל אסור להשאיר מנוע מונע כשאין נהג ברכב ולכן שימוש במערכת כזו אינו חוקי ברכב שאינו חשמלי.

ציטוט

לא יחנה ולא יעמיד אדם רכב בלי השגחה אלא לאחר שהופסקה פעולת המנוע ומנגנון ההדלקה, הוצא מפתח ההצתה והופעלו הבלמים המיועדים לבלימת קבע.

-- תקנות התעבורה, 74 (ב)

לפני 8 שעות, Pavlik כתב:

מכיר מישהו עם BMW סדרה 7, מגיעה עם שלט שדרכו אפשר לראות כמה מעלות כרגע ברכב, לבחור מרחוק טמפרטורה רצויה למיזוג ואפילו להגדיר לה זמנים לפעולה.

גאוני. אבל... סדרה 7.

יש את זה גם בכל הדגמים של טסלה. אפשר אפילו להפעיל את מפשיר האדים ומחממי המושבים מהאפליקציה.

Screenshot_20220205-203232.png

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • תוכן חדש...