Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב 

כשאני מעביר ל D יש ירידה משמעותית בטורים מ750 ל500 +-

זה גורם לרעידות ולירידה במתח טעינה ברמזור או בעצירה על D

הייתי במוסך שהשפריץ ספריי קרבורטורים לפתח היניקה וזה לא עזר ואמר לי שצריך להחליף מצערת

מה יש לעשות קודם חוץ מלהחליף מצערת

פורסם

זו מחלה בסיריון, אצלי שום ניקוי לא עזר. המצערת נקייה ולא מצאתי דליפות. עדיין ואותו מצב. מדליקים אורות או מזגן, זה נותן פיצוי על ידי מנוע צעדים ומשפר את המצב. חוץ מזה לא יודע מה לעשות עם זה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

זו מחלה בסיריון, אצלי שום ניקוי לא עזר. המצערת נקייה ולא מצאתי דליפות. עדיין ואותו מצב. מדליקים אורות או מזגן, זה נותן פיצוי על ידי מנוע צעדים ומשפר את המצב. חוץ מזה לא יודע מה לעשות עם זה. 

כשאני מדליק מזגן יש עלייה בטורים אבל אורות לא. אולי זו הבעיה?!

פורסם
לפני 59 דקות, mcaspi כתב:

בוקי, מה דעתך על עדכון תוכנה שלא בוצע בארץ?

דעתי שזה יכול להפתר על ידי עדכון תכונה (עדכון שנותן יותר פיצוי בסל"ד במנוע צעדים עם שילוב ל D בדומה למה שקורה עם הפעלת מזגן) רק שאין לי מושג אם היום, 11 שנה אחרי סיום יבוא הדגם ויבוא דייהטסו בכלל יש מי שיכול לעשות כזה עדכן. 

נושא הרעידות העלו עלה בפורום כמה פעמים, לא שמעתי על מישהו שעשה עדכון כזה. 

• אהבתי 1

פורסם

נורת הטעינה לא נדלקה גם כאשר היה צורך להחליף אלטרנטור לפני כמה חודשים כי הרכב כבה כמה פעמים במהלך נסיעה 

אבל יש לי מד מתח במצת ויש ירידה במתח במצב D וברוורס אפילו לאחר נסיעה ארוכה יכול לרדת מתחת ל11.8 

לא יודע אם צריך טיפול מיידי אבל רוצה לבדוק את העניין

תודה למגיבים בינתיים

פורסם
לפני 8 שעות, קצת נהג יותר אוטו כתב:

לפעמים נפילות טורים נובעת גם מהצתה לקויה

זה לא נפילות זה טורים נמוכים בעצירה.

בנוסף שמתי לב שבימים גשומים הדלקת אורות לוקחת יותר חשמל, האם יכול להיות שזה בגלל לחות בפנסים??

נ.ב. יש לי סדק באחד הפנסים, השאלה אם זה יכול לגרום לקצר או צריכת חשמל מרובה

פורסם
לפני 4 שעות, נהג חדש תקציב קטן כתב:

זה לא נפילות זה טורים נמוכים בעצירה.

זה גם נקרא נפילת טורים ,

פעמים מספיק שתחליף את הקוילים אחד עם השני וזה יכול לשנות את שהטורים יהיו גבוהים קצת, 

אם הפלאגים כבר עשו את שלהם זה גם מוריד קצת את הטורים (לפעמים),

אלא א"כ כמו שכתב בוקי שזה קשור לעדכון תוכנה, ואז אין קשר להצתה.

• תוכן חדש...