Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב הסעת תינוק במושב הקדמי בתקופה/שנה הקרובה אני מתכוון לבטל את כרית האוויר , האם במקרה כזה חובה עליי לדווח לחברת הביטוח?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא. זה לא שינוי ברכב אלא ניצול של אופציה קיימת. 

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם אין לך מתג כמובן שאסור. אם תהיה תאונה ויגלו מניפולציה שבוצעה שלא על פי היצרן (מתג) לא יהיה ביטוח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

למה להסיע תינוק במושב הקדמי? אין ברכב מושב אחורי? כל היצרנים ללא יוצא מהכלל ממליצים להסיע תינוקות אך ורק במושבים האחוריים.

פורסם
לפני 6 שעות, much כתב:

עקב הסעת תינוק במושב הקדמי בתקופה/שנה הקרובה אני מתכוון לבטל את כרית האוויר , האם במקרה כזה חובה עליי לדווח לחברת הביטוח?

לא. הביטוח מחשב את מספר הכריות המותקנות ברכב, גם אם ביטלת אחת מהן.

לפני 3 שעות, roeibf כתב:

אם אין לך מתג כמובן שאסור. אם תהיה תאונה ויגלו מניפולציה שבוצעה שלא על פי היצרן (מתג) לא יהיה ביטוח.

אם אין מתג מותר לנתק במוסך. קומבינה אסורה אך מהיכן לקחת שהביטוח לא יהיה תקף?

לפני 5 דקות, eladts כתב:

למה להסיע תינוק במושב הקדמי? אין ברכב מושב אחורי? כל היצרנים ללא יוצא מהכלל ממליצים להסיע תינוקות אך ורק במושבים האחוריים.

אכן, בטיחותי בהרבה.

אך הורה שנוהג לבד והתינוק צריך בקבוק / מוצץ וכאלה - אין דרך אחרת. עדיף מאשר להסתובב לאחור...

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, roeibf כתב:

יש ״סוויץ״ ייעודי באיזור התא כפפות שניתן לבטל באמצעותו את הכרית עם המפתח של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני כשעה, tinoki כתב:

אך הורה שנוהג לבד והתינוק צריך בקבוק / מוצץ וכאלה - אין דרך אחרת. עדיף מאשר להסתובב לאחור...

אולי הייתי קונה את התירוץ זה אם לא הייתי הורה בעצמי.

פורסם
לפני 7 שעות, much כתב:

יש ״סוויץ״ ייעודי באיזור התא כפפות שניתן לבטל באמצעותו את הכרית עם המפתח של הרכב.

לענ"ד, אם במשך כל התקופה ישב שם רק תינוק, ברור שהתשובה היא לא. לכך זה מיועד. להיפך, אם לא תנתק את הכרית שאלתך אולי רלוונטית.

אם ישבו שם לעיתים גם אחרים, ומאיזושהי סיבה לא תסובב את הסוויץ', קשה לי להאמין שחברת ביטוח תתנער מאחריות. לא נראה לי שזה חמור מתאונה שנגרמת כתוצאה מעבירת תנועה.

פורסם

לפני 4 שעות, eladts כתב:

מה הייתי עושה? מושיב את התינוק מאחור ומתעסק רק בנהיגה. אם יש צורך לטפל בתינוק, עוצר בצד. ממש לא מסובך.

הבן שלי (בן שלושה חודשים סך הכל) לא צריך הרבה, מספיק לו לראות מישהו או שילטפו אותו קצת והוא נרגע (אם הוא לא רעב ולא כואבת לו הבטן כמובן), נראה לי אפשר גם תוך כדי נסיעה, לא?

פורסם
לפני 9 שעות, ירון דורפמן כתב:

מה אתה עושה במקרים כאלו?

כי גם אני בהחלט מושיב את הילד לידי, בדיוק בגלל הסיבה הזאת.

זה אולי מתחיל מהסיבה הזאת, אבל אם הוא לידך זה מייצר לך הרבה יותר אינטרקציה איתו במהלך הנהיגה, גם כזו שלא באמת הכרחית (צעצוע שנפל או סתם קוצי פוצי מדי פעם) - זה גורם להרבה יותר הסחת דעת שמסכנת אותך ואותו. עדיף לעצור בצד פעם בכמה זמן לדקה, מאשר להתעסק איתו כל הזמן כשהוא לידך.

פורסם

הסחת דעת מהמעלה הראשונה.

בשום אופן לא לשים תינוק מקדימה אלא אם כן אין מושב אחורי או שהוא מלא בנוסעים.

עדיף שהתינוק יבכה דקות ארוכות בגלל שאין לו מוצץ משהוא יבכה אחר כך כי חסרים לו כמה איברים.

בקבוק? הרעיון הכי גרוע שאפשר להעלות על הדעת. אם התינוק משתנק ואתה צריך להרים אותו כדי לעזור לו לפלוט את הנוזלים? מה תעשה אז?

לכן לא נותנים בקבוק תוך כדי נסיעה, אפילו בהשגחת נוסע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...