Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מיקרוגל חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

שלום,

צריף קודם כל לבחור גודל המכשיר בליטרים וקוטר הצלחת ( לפי גודל הכלים שתצטרך להכניס למיקרוגל).

אחרי זה - התקציב.

היו לי כמה מכשירים של שארפ ( מעולים אבל יקרים),  ועכשיו סמסונג - גם טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מותג לא משנה.

מאוד מאוד ממליץ לחפש בכוח מיקרוגל "מכאני" עם צמד חוגות, ולא להתפתות לשום קשקוש דיגיטלי.

הההדל בין 5 לחיצות לבין תנועה בודדת של סיבוב חוגה הוא אדיר. שלא לדבר על כיוונון טמפרטורה, אפילו יותר פשוט ב"מכאני"

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 17 דקות, vladclar כתב:

שלום,

צריף קודם כל לבחור גודל המכשיר בליטרים וקוטר הצלחת ( לפי גודל הכלים שתצטרך להכניס למיקרוגל).

אחרי זה - התקציב.

נגיד 30 ליטר, אין בעיה של תקציב. אבל רק מיקרוגל בלי תנור/גריל.

פורסם

מותג באמת לא משנה. מיקרוגל של מילה ושל "שקר כלשהו" עושים אותה עבודה ומחזיקים אותו זמן (מניסיון עגום עם מילה).

אני ממליץ לבדוק את המיקרוגלים שנמכרים בשופרסל תחת מדבקת "פיילוט". ואני דוקא ממליץ על דיגיטלי.

:turn-l:
פורסם

יש לנו ולחמותי סמסונג גדול, מחמם מעולה. בעבודה יש שני מיקרוגלים גדולים של מותגי מדבקה שקר כלשהו, על הפנים, אז אני חושב שיש משמעות למותג (מה שמחמם ב- 1.5 דקות בבית בעבודה יוצא 2.5 דקות...)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

שלום,

אחרי זה - התקציב.

להוסיף גם את הגובה, במיוחד אם יש בבית ילדים צעירים הצורכים בקבוקים.

מבחינת מותג - היו לי מפונפנים, היו גנריים, כולם אותו זבל. בשנים האחרונות יש דלונגי שבינתיים מתנהג יפה חוץ מלחצן פתיחת הדלת שלפעמים מצריך שחרור. בניגוד להנס אני מעדיף דיגיטלי, אבל זה רק עניין של הרגל.

מה שכן - בעבר היו לי מכשירים עם גריל וכל מיני פונקציות שמייקרות את המכשיר, אבל אני לא מצאתי שימושיות. המכשיר האחרון שקניתי היה דיגיטלי של שופרסל ב-300 ש"ח שנדד בין הבנים שלי ובסוף הגיע לגיסה של אחד מהם שהצליחה לקצר את חייו, אבל לא ברור לי איך.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, BarryG כתב:

יש לנו ולחמותי סמסונג גדול, מחמם מעולה. בעבודה יש שני מיקרוגלים גדולים של מותגי מדבקה שקר כלשהו, על הפנים, אז אני חושב שיש משמעות למותג (מה שמחמם ב- 1.5 דקות בבית בעבודה יוצא 2.5 דקות...)

לדעתי זה בעיקר גיל המקרוגל. היה לנו בעבודה מיקרוגל של סאוטר עתיק, מת לפני יומיים. מה שהייתי מחמם בבית ב3 דקות, הייתי צריך לחמם בו 5.5 דקות. עכשיו החליפו אותו בדגם חדש של סאוטר, זה מחמם יפה מאד כמו המיקרוגל שיש לי בבית (דלונגי).

מבחינתי, הכי טוב לקנות מה שנראה הכי יפה ומתאים במידות, לפי המיקום שלו במטבח והדברים שאתה רוצה לחמם. מעבר לזה הכל שטויות. דיגיטלי עם מנגינות או אנלוגי עם פעמון מכאני, בסוף האוכל יוצא אותו דבר. רק תוודא שהחלק הפנימי קל לניקוי ואין בו כל מיני מדרגות ושקעים שקשה לנקות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

במיוחד אם יש בבית ילדים צעירים הצורכים בקבוקים

Big no no  לחמם בקבוקי תמ"ל במיקרו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה? אפשר לחמם קצת את המים במיקרוגל ואחרי זה להוסיף את התמ"ל.

פורסם

בשביל לחמם מים קיים מכשיר אחר הנקרא קומקום.

אין מה להכניס מים למיקרוגל.

ואם רוצים לחמם יותר את תכולת הבקבוק, עדיף להעמיד אותו לכמה דקות בסיר/ פינג'אן עם מים חמים ( לא על האש).

ואם מדובר בחלב אם אשר נשאב מראש - בכלל אסור להכניס אותו למיקרוגל.

מיקרוגל 30 ל' זה מכשיר יחסית גדול.

הייתי קונה משהו כזה:

https://www.payngo.co.il/224089.html?___store=hashmal_store_view&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping-ssc&gclid=CjwKCAiAtouOBhA6EiwA2nLKHw2d7hKGGHInkkVCtZpkPU5wJ6-sAuIacl9qGMOinZeYznBSSQ4ywhoCX-8QAvD_BwE

• רעיון טוב! 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קומקום זה להרתחה.

אם יש לך מים שהורתחו והתקררו, מה הבעיה לחמם אותם 30 שניות במיקרו?

פורסם

שמע, גידלתי 4 ילדים.

לא חיממתי מים במיקרוגל אפילו פעם אחת. 

אילו הייתי יכול, לא הייתי משתמש במכשיר הזה בכלל.

מנסה כמה שפחות להפעיל אותו. אבל ילד שחוזר מבית ספר ונמצא לבד בבית, אני מעדיף שיחמם ארוחה במיקרו ולא על הגז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שהילדים לא יגדלו כמו שצריך אם מחממים להם מים במיקרוגל. כמובן שהכלי צריך להיות מתאים לשימוש במיקרו.

לפעמים 30 שניות במיקרו לעומת כמה דקות ארוכות בקומקום זה עולם ומלואו לתינוק הבוכה ולהורים שרק רוצים לחזור לישון...

• תוכן חדש...