Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי בסולר בתחנות הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל למכור את רכב הבנזין שלי ולעבור לדיזל בגלל שאני נוסע בערך 25-30 אק"מ בשנה.

רציתי להבין עד כמה בערך אני יחסוך על דלק מהמעבר ומצאתי שלהבדיל מבנזין ששם לרוב הפרשי המחיר בין תחנות שונות הוא זניח ברמה שלא באמת שווה להתחיל לחפש תחנה זולה בדיזל המצב מאוד שונה ויכול להגיע לאלפי שקלים בשנה.

כמה דוגמאות שמצאתי:
באתר דלק מנטה: 8.51 שקל לליטר (מחיר מירבי), אין לי מושג מה המחיר בתחנה אבל אם אתדלק במחיר המרבי אז יותר כלכלי כבר לסוע על בנזין.

באתר דור אלון: 16.35 שקל לליטר, באמת?

באתר פז: 15.88 מה לעזאזל?

אחרי כל אלה הגעתי למסקנה שבנזין הרבה יותר חסכוני, ואז עברתי בתחנת הדלק "מיקה" שליד מקום העבודה שלי וראיתי שמוכרים שם סולר במחיר 6.33 שקל לליטר! 

איך זה הגיוני שבמקום אחד מוכרים דלק ב16.35 שקל ובמקום אחר הוא עולה כמעט שליש ממנו?

אשמח לתגובות מנהגים שנוסעים בדיזל לגבי איך הם יודעים איפה לתדלק ולמה הפער בין התחנות מגיע לכאלה הבדלים הזויים?

תודה!

פורסם

אין פיקוח על מחירי הסולר. מחירים סביבות 15 ש"ח שראית הם מחירי מחירון פיקטיביים, אף אחד לא משלם מחיר כזה. בפועל, באזורים של תנועה מרובה היכן שיש מספר תחנות סמוכות המחיר יכול להיות תחרותי מאוד (כמו בנזין ואף זול יותר), לעומת זאת אם תצא כמה קילומטרים החוצה לאזור דליל בתנועה תגלה מחירים גבוהים יותר בסביבות 30%-40% ואף יותר. לכן עם סולר לא מתדלקים באופן מזדמן אלא מוצאים "תחנת בית" שנוחה לך, המחיר סביר, ולא עושים שם מאנקי ביזנס עם הדלק.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 11 שעות, Roy142 כתב:

אני שוקל למכור את רכב הבנזין שלי ולעבור לדיזל בגלל שאני נוסע בערך 25-30 אק"מ בשנה.

ותעבור לרכב חדש או משומש ?

לידיעתך רכב דיזל, מזמן לא הכי כדאי ברוב המקרים ברמת נסוע של 30-40 אק"מ בשנה.

פורסם

מאיפה אתה?6.50 נחשב מחיר גבוה לסולר היום. 

יש תחנות במחיר של 5.90 אפילו לסולר וסולר טוב. 

יש לפחות 7 תחנות בראשון לציון עם מחיר סולר של מתחת ל6.20,ותחנות מוכרות לא פרטיות. 

פורסם
לפני 13 שעות, Roy142 כתב:

רציתי להבין עד כמה בערך אני יחסוך על דלק מהמעבר ומצאתי שלהבדיל מבנזין ששם לרוב הפרשי המחיר בין תחנות שונות הוא זניח ברמה שלא באמת שווה להתחיל לחפש תחנה זולה בדיזל המצב מאוד שונה ויכול להגיע לאלפי שקלים בשנה.

בפועל, המחירים של סולר ובנזין מאוד דומים.

החיסכון בסולר לא מגיע מהמחיר של ליטר סולר, אלא מכח היותו יותר חסכוני מבנזין.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 4 שעות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

לידיעתך רכב דיזל, מזמן לא הכי כדאי ברוב המקרים ברמת נסוע של 30-40 אק"מ בשנה.

לפני שעה, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

אבל חיסכון לא מתבטא רק כמה ק"מ אתה עושה על ליטר דלק !

קטיושה אוטומטית,

אתה מתכוון לאחזקה יקרה יותר ?

יש אומרים (גם פה בפורום) שזה לא 'כצעקתה',

כמובן חוץ מהמאז'יק של חיישן בתוך המיכל אוריאה......

פורסם
לפני 6 דקות, race driver כתב:

קטיושה אוטומטית,

אתה מתכוון לאחזקה יקרה יותר ?

יש אומרים (גם פה בפורום) שזה לא 'כצעקתה',

כמובן חוץ מהמאז'יק של חיישן בתוך המיכל אוריאה......

תודה על הכינוי החדש......תרגום למה אתה מתכוון בחלק המודגש

פורסם

כאחד שעובד באשדוד 

מחיר הסולר בתחנות דלק פז, דור אלון, סדש,

מחיר הסולר החודש נע בין 5.95 ל6.02 גם באשראי לא רק במזומן, כולל שטיפה חיצונית בחינם,

הבנזין יות יקר,

למי שחי על רכב סולר (כמוני) ומתכנן נכון את התדלוקים זה רווחי,

יש גם בזבוטינסקי בפ"ת תחנה של פז סולר ב5.99

מי שמתוכנן מסודר!

מצד שני נפלתי לא מזמן ששלמתי 8.2, 

אז תדלקתי קצת עד הבית.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 5 דקות, WE988244 כתב:

מחיר הסולר החודש נע בין 5.95 ל6.02 גם באשראי לא רק במזומן, כולל שטיפה חיצונית בחינם,

הבנזין יות יקר.....

מי שמתוכנן מסודר!

עם הפרש ממוצע של 15 אגורות בנזין יותר יקר,צריך לתדלק הרבה אלפי ליטרים כדי לאפס את הפרש עלויות תחזוקה עודפת של רכב דיזל מודרני.

פורסם

מה עלויות של רכב דיזל יותר מבנזין?

אני כבר מעל לשנה עם רכב דיזל ואני לא מבין מה אתה רוצה!

חוץ מזה שיש לך עוד טעות, רכב דיזל חסכוני מבחינת צריכת הדלק לקמ"ש.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...