Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 18.12.2021 בשעה 12:59, GaT כתב:

אם את צריכה פתרון זמני

אתה מתכוון לבעית החשמל? מהתיאור נראה שהבעיות לא זהות, אצלי האיתות בשילוב ברקס גורם לאיתות לעבוד מהר יותר, זה לא שהברקס מאותת, וגם לא נדלקת נורת אזהרה.
אבל תודה על הקישור, אני עם הפנדה הזו מהיום שעלתה על הכביש, וכמה שהוא ספרטני ולא ספורטיבי, זה אחד הרכבים הכי שימושיים וכיפיים שהיו לי.  לחדוות התניידות.

פורסם

@Be rooכן, הבעיות אינן זהות, אבל בגלל שבעיית האיתות חוזרת על עצמה בכל כך הרבה צורות, במיוחד בפיאט (לפחות מהרושם שנוצר לי ב fiat forum), אז אמרתי אולי שווה לך בכל זאת לנסות. (זה תיקון יחסית פשוט למי שיש חוש טכני קל). 

אכן הפנדה נותנת תמורה מצויינת; כרגע אני עם 240k ואני לא מרגיש קרוב להחלפה 😃

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
בתאריך 17.12.2021 בשעה 14:25, Be roo כתב:

איך מוודאים שזה המק"ט הנכון?

התיאור נראה מתאים ורוב החיפושים בגוגל שכללו תמונות נראו מתאימים, אבל לא כולם. יש דרך קלה לוודא?

אתר eper

אמור לענות על מבוקשך (לרכבי אלפא + פיאט) לקבלת מק"ט מדוייק.

אמנם קצת מסובך להתמצא בו אבל בהחלט אפשרי.

• אהבתי 1

alfa 156 2.5.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תלוי מה ואיך נשבר, אולי אפשר לתקן ע"י  מבנה תומך (למשל פס אלומיניום דק) מהצד האחורי הבלתי נראה. תעלה צילומים מהצד האחורי ותסמן מה שבור. אולי יעלה רעיון לתיקון.

פעם תיקנתי כך ברכב אחר דלתית פלסטיק שהציר שלה נשבר.

פורסם
לפני 15 שעות, רפי לין כתב:

והאם נפתרה בעיית האיתות?

טרם נבדק, הרכב אמור להכנס לטיפול החודש, יבדק אז.

לפני 12 שעות, yehuda-k כתב:

תלוי מה ואיך נשבר

תודה אבל נשברו שני תפסי פלסטיק קטנטנים שלא היה סיכוי לאלתר עבורם תיקון (לפחות מצידי). בכל מקרה, החלק השבור נזרק. 

• תוכן חדש...