Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעט רקע על המערכת - טויוטה פריוס דור 3 2013 - מערכת מולטימדיה כביכול מקורית שהגיעה עם הרכב מהסוכנות כשנרכש ע"י הבעלים הקודם. לאחר בדיקה מסתבר שמדובר על תואם מקור וזה מה שהסוכנות התקינה בארץ בזמנו(כשהמערכת עולה יש לוגו של טויוטה).

בכל אופן רכשתי את הרכב בידיעה שיש בעיה והמערכת תמיד לא עולה כשמניעים רכב - במהלך הנסיעה צריך לעשות אתחול עם קיסם מספר פעמים עד שעולה - לעיתים לוקח חצי שעה.

כעת אני חושד שהבעיה היא דיסק שתקוע שם שהוא עצמו לא מעניין אותי כי אני לא משתמש בדיסקים אבל לדעתי הוא יוצר את הבעיה כי שומעים אותו רץ גם כשהמערכת לא מצליחה לעלות(אגב הדיסק עובד פיקס ולא מוכן לצאת החוצה)....ניסיתי את כל השיטות, כרטיס עם דבק, דיסק עם דבק, סכין עם דבק, משחקים עם הדיסק תוך לחיצה על אג'קט, כלום לא עובד.

אשמח לעזרה בנוגע לחילוץ הדיסק, תודה לעונים.

פורסם

להבין איך מוציאים את המערכת, לפתוח את הברגים ולהוציא את הדיסק/לנתק את הכבל של הכונן

• אהבתי 1
בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

• תוכן חדש...