Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים לא הייתה ברכב בעיית מיסבים.

לפני בערך 10 חודשים התחילו רעשים שהלכו והחריפו מגלגל ימין קידמי.

אבל רעשים שהיו יכולים להיות מחרידים בעיקר בראשית הנסיעה.

עיקרי הממצאים היו החלפה של נאבה, מיסב וציריה (החולפו באופן מדורג. מוסך מרכזי אגב לא עלה על זה, אמר לי צמיגים)

אחרי כמה חודשים, התחיל רעש בזמן נסיעה, שמתפתח בעיקר ב-80 קמ"ש ומעלה (לא היה לי ברור מאיפה).

כיוון שגם הגיע הזמן לטיפול תקופתי, הגעתי שוב.
המוסכניק הראה לי שבאחד הצמיגים יש אסימטריה בין הכתף הפנימית והחיצונית של אחד הצמיגים ותלה את הרעש בזה.

כיוון שהצמיגים אכן היו ישנים (Goodyear Eagle-Sport made in Turkey) החלפתי אותם (Goodyear Efficient Grip 2), אך הרעש נותר בעינו.

הגעתי פעם נוספת והפעם הסכימו איתי שזה אכן מיסב, הפעם שמאל. הוסבר לי שזו ראשיתה של שחיקה.

המיסב הוחלף (תוצרת GMB), הרעש חלף.

לא עבר שבוע, ושוב אותו רעש מתחיל להתפתח בזמן נסיעה מעל 80 קמ"ש, לא סגור על מאיזה צד.

אני מתחיל לחשוב שמדובר עוד פעם במיסב.

והשאלה כדלקמן: WTF?

מה יכול לגרום לשחיקה כ"כ מהירה דווקא עכשיו?

האם יש איזשהו רכיב אחר שיכול לגרום לכך? (משולשים וכו')

מבחינת נסיעה, אני לא נוסע בפרעות.

הדבר היחידי שהשתנה אצלי זה מסלול חדש: הירידות של חיפה, מדניה ליגור מי שמכיר. חששתי שאולי הפניות שם ב-60-70 קמ"ש מייצרות עומס מוגבר על המיסבים, אבל קשה לי להאמין..

בבקשה, אשמח לשמוע הצעות.

פורסם

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה, אבל מניסיון שלי - נסיעה עם מיסב תקול בצד אחד ללא טיפול מהיר תגרור אחריה התדרדרותו של המיסב בגלגל הנגדי. זה בדיוק מה שקרה לי. שבוע לאחר החלפת מיסב תקול נאלצתי להכניס את הרכב חזרה על מנת להחליף מיסב צד שני. או שעבדו עלי 🤷‍♂️

פורסם

איני מכיר את היצרן של המיסב. מקווה שהוא שווה ערך למוצר (מיסב) מקורי או יצרן איכותי אחר. אולי מישהו יוכל לחוות דיעה.

(מאחל לך כמו לכולם לא ליסוע בפרעות 😀)

• מצחיק 1

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...