Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע פגע רכב ברכב שלי מאחור ועשה נזק לבמפר, עדיין לא הספקתי לתקן את הנזק, ואתמול יצא ככה הגורל שעוד פעם רכב פגם בי מאחורה והגדיל את הנזק של הבמפר ובנוסף גם פגע לי בפנס. הייתי די נסער שפגעו בי בפעם השניה אז כן  סיפרתי לנהג השני שפגע בי שהייתה כבר פגיעה באוטו והוא רק הגדיל אותה.

לנהג הראשון אין ביטוח.

לנהג השני יש ביטוח צד ג'.

לי יש ביטוח מקיף.

השאלה שלי האם יש איזשהי דרך לסדר את העניין עם שני הנהגים שפגעו בי ולצאת מזה ברווח?

או פשוט לדווח לביטוח שלי שפגעו בי באותו המקום שבוע אחרי שבוע ולתת לביטוח להתעסק עם זה?

פורסם
לפני 16 שעות, alexxx2006 כתב:

ולצאת מזה ברווח

אתה לא אמור ״לצאת ברווח״, תפקידו של הביטוח הוא להחזיר את המצב לקדמותו. פיצוי כפול הוא הונאה.

מי אמור לשלם כמה? עם זה תן לחברת הביטוח שלך להתעסק.

פורסם
לפני 11 שעות, Be roo כתב:

אתה לא אמור ״לצאת ברווח״, תפקידו של הביטוח הוא להחזיר את המצב לקדמותו. פיצוי כפול הוא הונאה.

מי אמור לשלם כמה? עם זה תן לחברת הביטוח שלך להתעסק.

הכוונה שלי לא לצאת בהפסד. הבעיה היא שאם אעביר את שניהם לחברת הביטוח אז בטוח יהיה משפט ואקבל את כסף שלי אולי עוד שנה.

פורסם
לפני 13 שעות, alexxx2006 כתב:

אז בטוח יהיה משפט ואקבל את כסף שלי אולי עוד שנה

אז אתה מעדיף לשקר כדי לקצר לעצמך תהליכים על חשבון אחד מהנהגים האחרים. נקווה שהוא לא קורא כאן.

פורסם
לפני 15 שעות, alexxx2006 כתב:

הכוונה שלי לא לצאת בהפסד. הבעיה היא שאם אעביר את שניהם לחברת הביטוח אז בטוח יהיה משפט ואקבל את כסף שלי אולי עוד שנה.

אז תתבע את המקיף שלך - תקבל את הכסף תוך כמה ימים עד חודש.

המינוס הוא שאתה תשלם השתתפות עצמית, ותפסיד הנחת היעדר תביעות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

אז תתבע את המקיף שלך - תקבל את הכסף תוך כמה ימים עד חודש.

המינוס הוא שאתה תשלם השתתפות עצמית, ותפסיד הנחת היעדר תביעות.

לא רק, אם הביטוח לא ישיג את הכסף מהנהג הפוגע אז גם הפרמיה שלי תעלה.

פורסם

עליית הפרמיה == הנחת היעדר תביעות

מעשית אתה מקבל הנחה על היעדר תביעות, מעשית זה מתבטא בעליית הפרמיה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...