Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה קונים מגבים שונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מוזר מאוד, אבל בחיפוש בגוגל אני לא מוצא מקומות שמוכרים זוג מגבים בגודל שונה. לספורטאז׳ 2012 של זוגתי מגב נהג 24' מגב נוסע 18'. לא מוצא את השילוב הזה בשום מקום. אם לא תהיה ברירה אקנה פשוט זוג כזה וזוג כזה ואשמור לשנה-שנתיים הבאות, אבל בכל זאת, אף אחד לא נתקל? 

אני מחליף כל שנה-שנתיים מגבים סינים. לא ממש קריטי לי אם זה בוש או מקורי או סיני רנדומלי. גם לא בא לי לשלם 120 שקלים על זוג מגבים שגם ככה מתקלקלים כל שנה-שנתיים. 

אודה להמלצות אם מישהו נתקל. 

אזור המרכז והשרון (תל אביב-רמת גן, נתניה-בת חפר ואזור כפר יונה).

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה יכול לקנות בודדים בהום סנטר. יותר טוב - לקנות זוג זוגות - זה עולה שליש פחות. טוב שיהיו בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זאת גם המידה אצלי במאזדה.

קניתי מגבי בוש באוטו דיפו, הם נמכרים בבודדים.

אגב כמעט בכל רכב שנתקלתי בו, היו מגבים במידה שנה לימין ולשמאל.

נראה לי שזה גם במבצע, 2 ב99.90

הנה:

https://www.autodepot.co.il/8195348.html

https://www.autodepot.co.il/8195546.html

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בחנויות חלפים ימכרו לך כל מידה שתרצה (לפחות בהגעה פיזית). אם צריך הם פשוט פותחים אריזות ומוציאים את המידות שאתה צריך.

פורסם

נראה לי זה נדיר למצוא רכב ששניהם באותה מידה, למרות שבפאביה שלי שניהם זהים ובמידה שדווקא היה לי קשה למצוא בכלל 21"

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

תודה. זה כנראה מה שאעשה שארכוש בודדים או פשוט שני זוגות ויששכבו.

איזה קטע מוזר שנמכרים תואמים כשברוב המכוניתו הם לא תואמים.

דווקא אצלי בסיויק 12 שניהם 28.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפני שאתה מחליף נקה את הלהב עם צמר גפן טבול באלכוהול רפואי. ב 90% מהמקרים זה יתן לך עוד שנת שימוש 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני קונה רק את המגב עצמו מאליאקספרס וגוזר לפי המידה שאני צריך ומחליף

לא רואה צורך להחליף את הפלסטיק

• רעיון טוב! 1

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

בין 15 ל25 שקלים בתחנות הדלק הקרובה לביתך. 

מחליף פעם בשנה לפני החורף.

מומלץ.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 13 שעות, טרט כתב:

אני קונה רק את המגב עצמו מאליאקספרס וגוזר לפי המידה שאני צריך ומחליף

לא רואה צורך להחליף את הפלסטיק

אבל המגב זולג לצד כי אין לו מעצור, לא?

פורסם (נערך)

https://cars245.com/en/item/bosch-3397118908-wiper-blade/

תזמין מהקישור המצורף זוג מגבים איכותיים.

סה"כ כולל משלוח כ-100 שקלים.

לפני 16 שעות, Night Driver כתב:

לפני שאתה מחליף נקה את הלהב עם צמר גפן טבול באלכוהול רפואי. ב 90% מהמקרים זה יתן לך עוד שנת שימוש 

ניקוי בעזרת אלכוהול לא יתרום שום דבר לאורך חיי המגב. ניקוי פשוט בעזרת מים או נוזל לניקוי שמשות מספיק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני כשעה, מרק10 כתב:

https://cars245.com/en/item/bosch-3397118908-wiper-blade/

תזמין מהקישור המצורף זוג מגבים איכותיים.

סה"כ כולל משלוח כ-100 שקלים.

או 2 ב99.90 באוטו דיפו עם איסוף עצמי בסניף לבחירתך.

אגב, הבוש מחזיקים 3 שנים בכיף, אם אתה מדי פעם טורח לקחת סמרטוט רטוב ולנגב מהם בוץ.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שכתבו - לנקות אותם בזהירות (כדי לא לקרוע) עם סמרטוט רטוב.

כמו כן למלא במיכל של המגבים נוזל לניקוי שמשות רכב ולא מים\מים עם סבון כלים. גם ככה עולה גרושים.

• תוכן חדש...