Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RADIATOR CAP

israel l
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה זה radiator cao(מספר 2)?

בהתחלה חשבתי מכסה מילוי נוזל קירור אבל ראיתי שכתוב בנפרד engine coolant reservior.

image.thumb.png.610b840c4ac9a1ff61dc231d25030fae.png

פורסם (נערך)

הפקק של הרדיאטור, שנמצא על הרדיאטור עצמו, בנוסף לזה על מיכל עיבוי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 41 דקות, vadim6385 כתב:

הפקק של הרדיאטור, שנמצא על הרדיאטור עצמו, בנוסף לזה על מיכל עיבוי.

אז איפה אמורים למלא נוזל קירור?  בפקק של הרדיאטור או בפקק השני?( engine coolant reservior)

ואיך בודקים מפלס נוזל קירור ברכב הזה?(פיקנטו 2014 sport). במיכל שמתחת ה-engine coolan reservior אני לא מצליח לראות כלום(הכוונה שהוא לא נראה שקוף במיוחד ולא מבין איך אני אמור לראות אם זה בין ה L אל ה F)

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, FROGIE כתב:

למלא במס' 2, וגם שב1 יהיה בין MIN לMAX.

לגבי שלא רואים, תנסה להצמיד למיכל אור (חזק) ולהסתכל.

ניסיתי עם הפנס של הפלאפון. זה מקום לא נגיש אני לא מצליח לראות כלום גם שאני מנענע ומנסה לראות תזוזה. טכנית יכול להיות שאין לי טיפה אחת של נוזל אבל אני מאמין שאם זה היה המצב היו עפות כבר נורות אזהרה

עריכה אחרונה על ידי israel l
שגיאת כתיב
פורסם

אולי אם תפתח את הפקק של מיכל העיבוי ותאיר כלפי פנים, יהיה לך סוג של מדד על כמות הנוזל.

אני הכנסתי קש ארוך כשהאצבע על הקצה והוצאתי וראיתי :P

פורסם
לפני כשעה, FROGIE כתב:

אולי אם תפתח את הפקק של מיכל העיבוי ותאיר כלפי פנים, יהיה לך סוג של מדד על כמות הנוזל.

אני הכנסתי קש ארוך כשהאצבע על הקצה והוצאתי וראיתי :P

הבעיה שמהמכסה למיכל זה מפותל, לא אנכי למטה

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, israel l כתב:

אז איפה אמורים למלא נוזל קירור?  בפקק של הרדיאטור או בפקק השני?( engine coolant reservior)

ואיך בודקים מפלס נוזל קירור ברכב הזה?(פיקנטו 2014 sport). במיכל שמתחת ה-engine coolan reservior אני לא מצליח לראות כלום(הכוונה שהוא לא נראה שקוף במיוחד ולא מבין איך אני אמור לראות אם זה בין ה L אל ה F)

בספר רכב כתוב הכל, אפילו עם תמונות.

בנוסף, הסבר על פקק רדיאטור:

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 12 שעות, vadim6385 כתב:

בספר רכב כתוב הכל, אפילו עם תמונות.

בנוסף, הסבר על פקק רדיאטור:

תודה על הסרטון. הסבר טוב.

אני קראתי את החלק הזה כמה פעמים בספר רכב זה ממש לא היה ברור מה למלא ואיפה. הדגש היה רק על אזהרות

פורסם

תלוי ברמה הטכנית שלך.
אם אתה מרגיש בנוח עם תחזוקת הרכב ויודע מה אתה עושה - התשובות שנרשמו קודם בהחלט נכונות ומדויקות.

אם אתה מגדיר את עצמך מ"פשוטי העם" (בתחום הטכני) - אז פקק הפלסטיק (מס' 1) הוא בשבילך, פקק המתכת (מס' 2) הוא בשביל המוסכניק.

פעם היה מקובל, במחינת ממשק המשתמש, שהמשתמש הפשוט נוגע רק בפלסטיקים צהובים או כחולים וכל השאר באחריות המוסך. אבל מתמונות באינטרנט אני מתרשם שבפיקנטו יש סלט של צבעים (פקק מס' 1 שחור, על פקק מס' 2 יש מדבקה צהובה, מדיד השמן צהוב, פקק מילוי השמן שחור, פקק מיכל השפריצר כחול).

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

• תוכן חדש...