Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל ואומר כי הוא נפל בפח של רמאי מדופלם וכרגע אני לא חושב שיש עם מי לדבר, מדובר בסוחר רכב שהציג את עצמו כאדם פרטי וניצל את התמימות שלו.

לסיכומו של עניין - חוץ מהרכב עצמו שהבעיות בו הן בעיקר קוסמטיות, הרכב ממושכן לבנק ולחברת מימון ואני לא מבין מה המשמעות של זה. החייב הוא לא מי שמכר לו את הרכב אלא כנראה בעלים קודמים. מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של משכון ללא שיעבוד והאם יש מה לחשוש או משהו שאפשר לעשות?

פורסם

קודם כל סיכוי גבוה שהכל בסדר אז תנשום עמוק.

עכשיו לעבודה.

אני מבין שבמשרד הרישוי הוא לא משועבד בגלל שהצלחת לעשות העברת בעלות. אם נשאר משכון ברשם המשכונות לטובת גוף מממן סיכוי סביר שהאשראי שם נפרע אחרת לא היו מסירים את השעבוד ממשרד הרישוי.

עכשיו בוא ננסה להבין מה זה הרכב משועבד לבנק ולחברת מימון? מוזר ששני גופים מימנו את הרכב הזה.

אני הייתי מתחיל בלגשת פיזית לסניף הבנק ומבקש לדעת האם קיים שעבוד בספרי הבנק לפי מספר הרישוי ואם כן האם יש אשראי כנגד הרכב. אם לא - הסתדרת, תבקש להסיר את המשכון, היום זה ממוכן ומתבצע תוך דקות ספורות.

בעניין חברת המימון אותו סיפור, תרים אליהם טלפון ותבדוק אם יש להם הלוואה כנגד הרכב לפי מס׳ רישוי.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כנראה לא הסירו משכון עוד מהבעלים הראשון של הרכב.

דבר כזה קורה לא מעט. לפעמים מחליפים 2-3 ידיים עד שמישהו עולה על המשכון. 

קצת טרטור לבטל אותו - צריך לפנות לגוף המממן ולקבל אישור הסרת משכון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, שין גימל כתב:

תודה רבה! יש חשיבות לזמן או שאין צורך לעשות את זה כבר השבוע?

אעדכן כמובן מה קורה עם זה

אין חשיבות לזמן. הרבה פעמים גורם מממן מסיר שעבוד במשרד הרישוי ולא שולח בקשה לביטול משכון לרשם המשכונות. עצם הסרת השעבוד במשרד הרישוי אומר שהגורם המממן ויתר על הבטוחה וזה לרוב עקב פרעון האשראי.

• תוכן חדש...