Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מיצובישי גראנדיס 2010. לפני כמה ימים האוטו לא התניע והיה נראה שיש בעיה חשמלית. אשתי הלכה למוסך והחליפו לה מצבר. מאז ברגע שהאוטו מותנע ונמצא בD אם הסלד נמוך הוא פשוט נכבה. זה יכול לקרות גם בכיכר או ברמזור. הלכתי למוסך והוא אמר שאין מה לעשות וצריך להיות עם מזגן דלוק כדי להעלות את הסלד. הוא טען שמי שהחליף את המצבר לא שם גיבוי. אין לי מושג מה זה אומר. הוא גם אמר שהבעיה תפתור את עצמה. אני ככה כבר שבוע וזה לא נראה שזה נפתר. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הסיפור של הרכב?

פורסם (נערך)

אני אומר ששניהם סתומים.

הייתה לי בעיה כזאת בקסנטיה. הפתרון היה החלפת מנוע צעדים.

יש מנוע צעדים קטן ששולט על העלאה הורדה של הטורים בסרק.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המצערת שלך מלוכלכת ודורשת ניקוי.

לפני שנתקו את המצבר המחשב למד לאורך זמן כמה צריך לפתוח את פרפר המצערת על מנת להתגבר על הלכלוך.

ברגע שנתקו מצבר ערכי הלמידה של המחשב התאפסו, וכעת הפרפר מצערת סגור מידי ולכן הרכב נכבה.

תיאורטית המכונאי צודק ולאורך שמן המחשב אמור ללמוד מחדש את ערכי התיקון הדרושים.

בפועל אם המצערכת מלוכלכת מידי, לפעמים המחשב מתקשה ללמוד את הערכים החדשים מ-0.

ניקוי יסודי של בית המצערת יפתור את הבעיה.

לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

הייתה לי בעיה כזאת בקסנטיה. הפתרון היה החלפת מנוע צעדים.

יש מנוע צעדים קטן ששולט על העלאה הורדה של הטורים בסרק.

בסבירות גבוהה ברכב של פותח השירשור מותקנת מצערת אלקטרונית ללא שום מנוע צעדים נוסף.

הדוגמא עם הקסנטיה שלך לא רלוונטית לרכב משנת 2010. חבל לבלבל

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...