Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208, לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 18.10.2021 בשעה 19:27, yulianx כתב:

הייתי מבקש כבר עכשיו, אולן אין טעם בכלל להגיע.

אז ראיתי רכב אחר בסוף, גם 2016, 66000 ק"מ, דוח סליקה תקין.

הרצועה הוחלפה ביולי האחרון, במסגרת הריקול ולא תקלה.

החלפה ביולי זה מאוחר מידי או שזה בסדר?

פורסם

אם הרצועה הוחלפה במסגרת הריקול אז לא צריכה להיות בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, yulianx כתב:

אם הרצועה הוחלפה במסגרת הריקול אז לא צריכה להיות בעיה.

טוב אז ראיתי את הרכב, לצערי יש דפיקה בחזית. הבחור אומר שזה קרה בעת חנייה שהוא לא שם לב לרכב מקדימה. זה רק פלסטיקה אבל זה עדיין מציק לי..

אילו עוד רכבים אני יכול לראות בתקציב של עד 45-50 אלף?

נסיעות בעיקר בין עירוני (כפר סבא לפתח תקווה והאיזור) אבל גם עירוניות. ההונדה ג'אז גם ראיתי, לא התלהבתי מהרכב.

סוויפט בדקתי גם, רמות גימור LTZ יש רק בשנתונים מתקדמים שמעבר לתקציב, כנ"ל סוזוקי איגניס.

אילו עוד רכבים אני יכול לבדוק שיהיו אמינים ואחזקה יחסית זולה?

שתהיה אוטומטית, לא משנה אם זה סופר מיני או משפחתית

עריכה אחרונה על ידי Saphisto
פורסם

אתה יכול להבדוק גם את הקקטוס, שזהה מכאנית ל208.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הקקטוס כן,

לגבי האיביזה הגיר יכול להיות נקודת החולשה, מצמדים או מח גיר.

מעבר לזה האיביזה זריזה עם גיר מהיר, פחות נוחה אבל מושב תומך.

פורסם

גיר, מצמדים או מח גיר? זה נישמע לי כמו הרבה בעיות פוטנציאליות 😕

בדקתי לגבי הקקטוס, אני רואה שגם זה מעבר לתקציב (52 אש"ח ומעלה)

יש עוד הצעות? 

או שהאיביזה עדיין כדאית?

פורסם

אם הרכב שראית רק עם פגמים קוסמטים שמציקים לך והמצב המכני טוב הייתי סוגר עם המוכר בנוכחות בעל מקצוע שיעריך את התיקונים על מחיר נמוך יותר ומתקדם. 

רכב בלי תאונות שילדה אחרי ריקול עם קמ נמוך שטופל לפי הספר לא הייתי פוסל בגלל מעיכות בפח ובפגושים אם כל השאר לשביעות רצונך . גם במחיר של 1000 - 2000 שח יותר , לטווח של כמה שנים זה שולי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 1 דקה, nepet כתב:

אם הרכב שראית רק עם פגמים קוסמטים שמציקים לך והמצב המכני טוב הייתי סוגר עם המוכר בנוכחות בעל מקצוע שיעריך את התיקונים על מחיר נמוך יותר ומתקדם. 

רכב בלי תאונות שילדה אחרי ריקול עם קמ נמוך שטופל לפי הספר לא הייתי פוסל בגלל מעיכות בפח ובפגושים אם כל השאר לשביעות רצונך . גם במחיר של 1000 - 2000 שח יותר , לטווח של כמה שנים זה שולי.

אני מבין.. אולי אתה צודק באמת.

אני רואה גם שבתקציב שלי אין כ"כ הרבה מבחר.

אני אקח את הרכב לבדיקה, אם הכל יעבור כשורה, אני אקנה.

אני לא יכול להודות לכם מספיק, נכון שזו רק קניית רכב, אבל בזכותכם אני עושה את זה בראש שקט.

במיוחד לך יוליאן על הסבלנות :)

פורסם

לדעתי אם הרצועה הוחלפה בריקול עדיף להימנע. הרבה אנשים מדווחים שהם ניגשו לריקול והוחלט שהרצועה תקינה ולא בוצעה החלפה. 

אם הרצועה הוחלפה בריקול או שהמוסך היה צדיק והגדיל ראש אבל כנראה כבר החלה התפוררות ברמה כזו או אחרת וקשה לדעת מה יהיו ההשלכות בעתיד. 

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

להרבה אנשים הוחלפה הרצועה בריקול, גם לקקטוס שלי ולא הייתה בעיה לאחר מכן.

אם הרצועה הוחלפה כאשר נדלקה נורית, אז כבר הייתי נמנע.

• אהבתי 1

פורסם

הרצועה הוחלפה כאשר הם קיבלו את ההודעה, לא נדלקה נורה.

לקחתי את האוטו לבדיקה, הבוחן אמר שמבחינה מכנית הכל תקין

פורסם

השאלה אם החליפו רצועה וזהו.

אם החליפו במסגרת הריקול, היו צריכים לפתוח אגן שמן ולוודא שמערכת השמן נקיה. במקרה והמערכת לא היתה נקיה, יופיעו פעולות נוספות (ניקוי שסתומים, משאבת שמן/ואקום ועוד)

במקרה של ניקוי מסיבי, הייתי חושב פעמיים אם לקנות.

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אחרי בדיקה לפני קנייה ושאלת כל השאלות,

הרכב נמצא תקין, במסגרת הריקול הוחלפה רק הרצועה, ללא שום דבר אחר (המערכת היתה נקייה). 

שמח לבשר שרכשתי את האוטו בסופו של דבר :)

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...