Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב

יצחק.אבא
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה גרועה לאי שרות בחברת וובי Wobi

אני מבוטח בוובי ביצוע ביטוח קבלתי שרות טוב.

אך שרות לקוחות הוא מאוד בעייתי...רציתי לשנות ביטוח ... להוסיף נהג... ולא מצליח מאחר וזה מבוצע ע"י שרות לקוחות.

אני טועה לעצמי מה היה קורה אם חו"ח ההיתי נזקק לשרות.

• מעניין 1
פורסם

1. באתר הבית של סוכנות הביטוח מצוין במפורט שמדובר בסוכנות ביטוח דיגיטלית.

2. לפיכך ממליץ לך לנסות לפנות אליהם דרך הצ'אט ב-Whatsapp ולא לנסות להשיג נציג פיזי.

3. בחלק מהמקרים ניתן לבצע את השינוי באיזור האישי באתר חברת הביטוח בה אתה מבוטח מבלי לעבור דרך Wobi.

4. כדאי שתפרט מה היתה החוויה בעייתית שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחד הבנים שלי ביצע פעולה דומה לפני מספר ימים בלי קושי. הבעיה היתה שתעודת החובה המעודכנת לא הגיעה למייל, מה שהצריך ישיבה של 20-30 דקות בהמתנה בטלפון, והבעיה נפתרנ.

חשוב לפנות אליהם בשעות הבוקר, שכן הם תלויים בהפקת מסמכים על ידי חברת הביטוח, שמפסיקה לעבוד סביב 3-4 אחה"צ, וחשוב להשאיר מרווח זמן לצרכים כאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השתמשתי בשירות השוואת ביטוחים שלהם מלפני כמה שבועות שערכתי סקר שוק לביטוח לרכב חדש.

ממליץ בחום לא לטרוח להשתמש בזה. נתן לי 3 הצעות, מתוכן אחת פשטה רגל ולא קיימת מספר שנים, השנייה לא מבטחת יותר את הפוליסה שהציעו שם, והשלישית וובי נתן מחיר כפול ממה שאותה חברה נתנה לי לבד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם (נערך)

אני דווקא קיבלתי מהם מחירים נוחים מאד.

אבל - וחשוב להכיר את האבל הזה - הצעה באינטרנט לא שווה את הביטים שעוברים בכבל. הדבר היעיל הוא שיחת הטלפון עם נציג, שגם יתן הצעה מעודכנת וגם יהיה רעב למכירה ויוריד את המחיר, כנראה בעשרות אחוזים, או יתן צ'ופרים שווי כסף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נרשמתי דרכם לא מזמן, והשירות לקוחות שלהם בעייתי,פונים אליהם בוואטספ ועונה לך בוט, לוקח זמן עד שמתקשרים אליך בחזרה, שלחו לי הודעה בדואר שהביטוח יבוטל בגלל שהנתונים שנתתי להם לא נכונים (למרות שביקשתי מהם לסדר את זה), לא טרחו אפילו להתקשר ולהודיע, דיי מצטער שהצטרפתי אליהם.

עריכה אחרונה על ידי yosilogen

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

• תוכן חדש...