Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול מפתח סיטרואן c4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הזמנתי מפתח עם השלט מאיביי וברצוני להתאים אותו לרכב.הבנתי שצריך pin code כיצד ניתן להשיג?

בנוסף האם מנעולן יכול להעתיק מהשלט הקיים את הקוד ולהשמיש את המפתח?

אני מתכוון ללא ביטול הקוד שיש כרגע ברכב.

בכלל אני אשמח לדעת מה הפתרון הכי פשוט,אני רק רוצה מפתח עם שלט שיעבוד תקין.הגולם ברזל כבר שוכפל.

יש לי את המפתח עם השלט שעובד כרגע אבל הוא עם דבק,כך שכשתיגמר הסוללה קשה יהיה לפתוח אותו.

אשמח לדעת האם יש אתר שניתן בעזרת vin number למצוא את הקוד.

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

אם המפתח הקיים תקין, מנעולן עם כלים מתאימים ידע לקרוא את ה-Pin code עפ מכשיר ייעודי.

מכשיר נוסף ידע "ללמד" את הרכב  להשתמש במפתח ויאשר את ההנעה.

בתהליך הזה, נדרשים להיוץ נוכחים כל המפתחות שאתה מעוניין שיניעו את הרכב

כל זאת, במידה וקנית את המפתח הנכון

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אוקי הבנתי תודה.

האם יש אפשרות להשיג את הpin code ללא התערבות של מוסך יבואן ?

היכן יש מנעולן עם הציוד המתאים?פניתי ל2 והם מבקשים קוד.

יש ברשותי מפתח תקין שעובד.

חשבתי לכתוב ליצרן אם יש אפשרות להשיג את המייל של שרות לקוחות מזרח תיכון או משהו בסגנון?

ואז יוסי מגבע יוכל לסדר את העניין.

בכל אופן המון תודות !כעת עשיתה לי סדר.

פורסם
לפני 22 שעות, ronenbb5 כתב:

שלום רב.

הזמנתי מפתח עם השלט מאיביי

צהריים טובים,

גם לי יש פיקאסו  C4 והייתי מעוניינת לדעת האם ניתן לשכפל את המפתח בכל מקום?

לא ממש רוצה להתעסק עם איביי ובטח מוסך מורשה גורף הון...

תודה רבה.

פורסם

יש הרבה מנעולנים שמגיעים עד בית הלקוח. היה לי ניסיון עם שניים כאלו שבחרתי בצורה אקראית. עם שניהם היתה לי חוויה חיובית. במקרה הראשון לא היו לי בכלל מפתחות (אבדו בניקיונות פסח...) אך היה לי לתת את הקוד (מעין כרטיס שיושב לו כבר 15 שנים במקום ייעודי בתא כפפות) וברכב אחר למנעולן השני לא היה לי את הקוד והוא הסתדר יופי בעזרת המפתח שכן היה לי. לקחו על שלט עם מפתח קופץ סדר גודל של 500-600 שח ועל מפתח בלי שלט (אבל כמובן מקודד) 100 שח.

פורסם
לפני 4 שעות, elihershko כתב:

יש הרבה מנעולנים שמגיעים עד בית הלקוח. היה לי ניסיון עם שניים כאלו שבחרתי בצורה אקראית. עם שניהם היתה לי חוויה חיובית. במקרה הראשון לא היו לי בכלל מפתחות (אבדו בניקיונות פסח...) אך היה לי לתת את הקוד (מעין כרטיס שיושב לו כבר 15 שנים במקום ייעודי בתא כפפות) וברכב אחר למנעולן השני לא היה לי את הקוד והוא הסתדר יופי בעזרת המפתח שכן היה לי. לקחו על שלט עם מפתח קופץ סדר גודל של 500-600 שח ועל מפתח בלי שלט (אבל כמובן מקודד) 100 שח.

תודה רבה על ההסבר המפורט! והמחיר הוא למנעולנים, ז"א שמורשה ייקח פי 2... וואוו...

• תוכן חדש...