Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

לפני כשלשה חודשים קניתי הונדה סיויק (האצ'בק), לאחר כשבועיים בערך מהקניה מצאתי בתא כפפות רישיון רכב ואישור של הטסט אליהם מצורף טופס שינויים שהוחלף מנוע!!!

לקח לי כמה ימים יצרתי קשר עם המוכר שאמר לי שזה מנוע מהיבואן שהיה עם 90,000 ק"מ (20,000 פחות ממה שהרכב עבר נכון לאותו זמן), מבירור קצר הבנתי (ממנו וממוסך שעשה טיפולים ברכב) הבנתי שהמנוע הלך ממכה שהוא חטף מלמטה ונזילת מים וכו').

אולי טעיתי שלא עשיתי כבר אז בלאגן אבל משום מה זרמתי עם זה, היום לאחר שלשה חדשים הייתי בטיפול שגרתי בו גילה לי המוסכניק ששמו לי מנוע של cr-v, 

א. לפי מה שראיתי בגוגל המנוע שלו 2000 בזמן שמנוע סיויק הוא 1800, ב. אני מתחיל לחשוש שבאיזה שהוא שלב יעשה לי בעיות מאחר והוא לא באמת המנוע הייעודי לרכב, (אף שכבר עברו שנתיים מהחלפתו).

1. האם אני יכול לתבוע אותו או שהוא יוכל לטעון שסיפר לי על זה (אא"כ אקליט אותו בטלפון)?

2. אם יציע לי כסף יהיה שווה לי לקחת וא"כ כמה?

3. כמה לדעתכם זה יעשה לי בלאגן כשארצה למכור את הרכב מצד אחד הרכב עשה רק 150,000 לא מידי הרבה ובסה"כ זה מנוע עם פחות ק"מ, מצד שני אנשים לא אוהבים שהתעסקו עם המנוע

אשמח שתעזרו לי שלא יעבור מידי הרבה זמן

[הרכב עבר בדיקה במכון אבל הם רק בודקים שזה המנוע הרשום ברישיון ולא בודקים אם הוא מקורי]

עריכה אחרונה על ידי משה. ט
פורסם

1. בשביל זה עושים גילוי נאת וחותמים עליו

2. מצחיק שבדיוק לפני שבוע דברו כאן בקבוצה על זה שבסוכנות כלמוביל מכרו רכב מעל מחיר מחירון ו"מי לעזאזל קונה מהם"

קונה מהם מי שלא רוצה להגיע למצב שלך, או אם כבר הגיע אז יתבע אותם

פורסם

1. בשביל לתבוע אותו, צריך להוכיח שנגרם לך נזק כלכלי כלשהוא.  ממה שתיארת, רכב בנזין עם 150K ק"מ, שהוחלף לו מנוע, כנראה שרק שיפר מצבו ולאו דווקא הרע אותו מבחינת שווי כספי.

2. לא סביר שיציע לך כסף. אבל אם יציע, תיקח כמובן, למה לא.

3. תיקון קטן : לא "רק 150 אלף", אלא "כבר 150 אלף".זה ק"מ די מכובד, שגם ברכבים האמינים ביותר יהיו נזילות/בעיות במכלולים מהותיים כמו מנוע וגיר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כמה לדעתכם יקשה עלי להיפטר ממנו עוד שנתיים שלש? (שזה השיקול העיקרי עד כמה שבאמת הכל הוחלף בצורה טובה ועבר הרבה זמן מאז כך שאין סיבה שזה עצמו ייצור בעיות).

• תוכן חדש...