Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי קיה פורטה 2016. אם אני נוסע נסיעה קצרה של כמה דקות, ואז עוצר ומדומם מנוע למשך מספר דקות, כאשר אני מנסה להדליק את הרכב שוב הוא נדלק (יש טורים) ונכבה מייד.

זה קורה שוב ושוב. אם אני אחכה מספר דקות נוספות אני אצליח להתניע.

מידע נוסף:

הבעיה לא מופיעה אף פעם כאשר אני מתניע את המכונית לפני הנסיעה ראשונה.

אם אני מדומם אחרי נסיעה ומתניע מייד שוב, אין בעיה.

החלפתי חיישן קרנק וזה לא עזר.

מכיוון ששחזור הבעיה תלוי מאוד בזמן הנסיעה לפני כיבוי המנוע, לא הצלחתי להראות את הבעיה למוסכניק.

אשמח לעצות.

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עשית איזה טיפול לפני? במקרה שלי עשו לי ניקוי בית מצערת והתופעה הנ"ל קרתה. בוצעי איפוס ולימוד מחדש למצערת והבעיה נעלמה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא נדלקה שום נורה

בתאריך 13.10.2021 בשעה 08:02, nev כתב:

עשית איזה טיפול לפני? במקרה שלי עשו לי ניקוי בית מצערת והתופעה הנ"ל קרתה. בוצעי איפוס ולימוד מחדש למצערת והבעיה נעלמה.

לא עשיתי טיפול (ככל שזכור לי) . מה הקשר בין בית מצערת לתופעה?

פורסם

במקרה שלי הרכב היה מכוונן לתת תערובת מסויימת בזמן ההתנעה. אחרי ניקוי בית המצערת התערובת היתה עשירה מדי ולכן הרכב נכבה.

היה צריך "ללמד" אותו מחדש מה היחס הנכון.

• תוכן חדש...