Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה שנת 2018 vs יונדאי i10 שנת 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן !

סטודנט על קו שבועי של ראשל"צ חיפה.

עד כה הייתי די נעול בחיפושים על איביזה style 2018 שתשמש אותי לצורך נסיעה שבועית מראשון לחיפה וחזור ובתוך חיפה במהלך השבוע

כיוון שלא מצאתי עד כה איביזה במצב טוב וקילומטר נמוך

חשבתי לשנות כיוון ליונדאי i10 2020 בתקציב יחסית דומה ועם קילומטרז' נמוך משמעותית.

נראה שהיא מאובזרת יותר מהאיביזה, צריכת דלק מעט פחות טובה מהאיביזה אבל דומה.

בעיקר אני חושש שהמנוע של הi10 ובאופן כללי הרכב לא בנוי לנסיעות הארוכות האלו ולעליות של חיפה

אשמח מאוד לשמוע כל דעה, תודה ! 

עריכה אחרונה על ידי IdoRosen
פורסם

מניסיון עם הדגם הקודם של ה-i10, הוא בסדר גמור אבל מתאמץ בעליות ולא מאוד נוח בנסיעות ארוכות. לחדשה (2020) גיר רובוטי שפוגם עוד יותר בביצועים והופך את הנסיעה לקופצנית במהירויות נמוכות. 

איביזה עולה עליה בכל פרמטר אפשרי. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

האיביזה תהיה משמעותי חזקה יותר ובטיחותית יותר, והגה יותר מהנה לנהיגה.

הגיר הרובוטי מעצבן ביונדאי.

מיני אחרת שאפשר לשקול היא הספארק, תהיה חקה מהיונדאי, גיר רציף הרבה יותר נעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...