Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

P011700 תקלה , Engine Coolant temperature sensor

מעבר לפיתרון נפתר ע"י omar87,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מדובר בסיאט 1.2 TSI 2011 

לאחר נסיעה ארוכה של 50 ד', נדלקה המנורה של הטרמוסטט,, ( בצורת מד מים) , ירדתי מהאוטו, הוספתי מים לנוזל קירור וחשבתי שזה יפתור את הבעיה,

אך המצב החמיר בעודני נוסע הביתה, ונדלקה מנורת המנוע, כשהגעתי לאחר כמה דקות ספורות, ניגשתי למוסכניק חבר, וחיברנו את הרכב לטאבלט שלו:

המוסכניק ביקש ממני לגשת לחשמלאי רכב לבדוק חשמל קודם! (לפני שנחליף חיישן) מה אתם אומרים? 

image.thumb.png.87fc4a331692e21a1b0fda72250bcc1e.png

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

מישהוא מאזור משגב כרמיאל, יכול לעזור לי לבדוק מה תקול? אני כבר לא סומך לא על המכונאי ולא על החשמלאי רכב! (ולהיכנס לצמפיון עם רכב בן 10 זה לדעתי OVERKILL) ובא לי לבדוק לבד. חקרתי את העניין , וזה יכול להיות או ECT סנסור  או טרמוסטט. 

עכשיו צריך מישהוא שכן יבדוק מתחים ויגיד לי מה להחליף

עריכה אחרונה על ידי omar87

פורסם

כן, הוא בחור טוב, יכול להיות שהגזמתי, אבל הוא כן לא יודע מה מקור התקלה ושלח אותי לחשמלאי שכל הזמן לא פנוי,, מאמתמול מנסה לתפוס אותו, ולא הצלחתי ...

פורסם

אבל במקום להאשים אחרים ולהעיר את מקצועני המקלדת שיודעים בעיקר לבקר... אפשר לחפש בגוגל את המידע הזה ולבדוק לבד.

https://www.google.com/search?q=ect+sensor+voltage&oq=ECT+SENSOR+VOL&aqs=chrome.0.0i512l2j69i57j0i512j0i22i30l6.5838j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

נ.ב. סיכוי קלוש שלא מגיע מתח.

• פיתרון
פורסם

כן, קניתי כבר את היוניט המקורי שלפי בדיקות החשמלאי, זה הפריט שמקצר, 

מחר אגש להתקין את זה.

image.png.58fd766fe81828a2b903a6ebd084efe8.png

פורסם

עדכון: בוצע החלפת החיישן הנ"ל, אכן הוא הייה הבעייתי בסיפור! קניתי אותו יחד עם קסטרול איידג' 5 ליטר 5-40 מסנן שמן VW מקורי, ופילטר אוויר תחליפי, כולם ביחד ב 440 שח מ"סעיד חלקי חילוף" בסח'נין.

תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...