Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מכיוון שזה איננו נושא טכני - מפרסם בעוף)

מאוורר המנוע (זה שבצד של המצבר) בלאנסר 2008 (צורה ישנה) של אשתי, שבק. לא מצאתי אף אחד שמחזיק אותו (למעט החברה, שבגלל המחירים האסטרונומיים, אדלג).

למישהו יש במקרה כזה למכירה / מישהו מכיר פירוקיייה / עסק לחלקים משומשים שבטוח מחזיק את החלק במחיר הוגן? לפני שאני מפרק אותו להחלפת פחמים (?) / יוצא לכתת את רגליי בפירוקיות.

תודה.

:turn-l:
פורסם

אתה יכול לנסות אצל מוסלח.

מעבר לזה, יש אתרים לשלל חלקים וחלפים שאפשר לנסות ולאתר. לא בטוח שיהיה להם משהו עבור לנסר קלאסיק (חיפשתי לעצמי פגוש חדש בעבר, כלום ורבע).

אתרים כמו זה וכמו זה.

המוסך המטפל לא יכול לאתר לך את החלק?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי כן שייך לפורום הטכני.

אם זה מאוורר טיפש, ולא מאוורר שנשלט על ידי המחשב בגל סינוס, אתה יכול לקנות מאוורר אוניברסלי לפי מידה.

אני קונה באמזון ובsummit racing.

יש גם בארץ יבואנים של spal ועוד, אבל אני לא יודע איזה מלאי יש להם או איך משיגים אותם. אישית אני מעדיף להזמין מחו"ל.

המאוורר שאתה צריך מאחורי הרדיאטור נקרא puller. אל תקנה סיני ללא מותג. חפש חברה מוכרת כגון Spal, Flex-A-Lite, Mishimoto, Perma-Cool.

שים לב לכל המידות כולל עומק, נתוני CFM וצריכת זרם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, shimta כתב:

אולי מפירוק מפה

מוזר, דווקא לדגם החדש יש, לקודם אין.

אבל לפי מה שאני זוכר, המאווררים שם באים בזוגות, אז אולי צריך לחפש את כל היחידה.

יכול להיות שזה מהדגם החדש יתאים, אבל לא סגור על זה:

https://maagar.co.il/products/מאורר-מנוע-כפול-1600-למיצובישי-לנסר-2008-2021

מעבר לזה - רק להרים טלפונים לחנויות חלפים ופירוקיות ולשאול אם הם מחזיקים את החלק

לפני שעתיים, ברווז כתב:

לא בטוח שיהיה להם משהו עבור לנסר קלאסיק (חיפשתי לעצמי פגוש חדש בעבר, כלום ורבע).

שזה מוזר, כי זה דגם שיש אותו בכמויות, והרושם שלי ממנו היה שכל חלק שם אפשר להשיג תוך שעה.

לנסר קלאסיק זה דגם לא פחות נפוץ מקורולה מהשנים האלה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני מעוניין במאוורר מקורי משומש ולא להתחיל להתעסק בהתאמות של מאוורר אוניברסלי. המאורר יושב במעטפת פלסטית תואמת ואליו גם מחוברת יחידת הבקרה של המאווררים.

הם אכן בזוגות אבל אין צורך או סיבה להחליף את שניהם יחד. החלק של 2008+ דומה אבל לא זהה.

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...