Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Free Flow - עובר טסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת אומרת הכל...

אני רוצה לשים באוטו דוד פתוח (סובארו לגאסי שנת 1991) אבל מפחד שהיא לא תעבור טסט

יש סיבה לדאגה?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם
הכותרת אומרת הכל...

אני רוצה לשים באוטו דוד פתוח (סובארו לגאסי שנת 1991) אבל מפחד שהיא לא תעבור טסט

יש סיבה לדאגה?

1. למה?!

2. יש סיבה לדאגה , למרות שיש דודים שלא מרעישים כל כך , וגם אם כן

הם בתחום הסביר ...( כמו שלי )... או שיש מכוני רישוי חאפרים..( וקומבינות...)

פורסם

אני עברתי טסט עם הדוד הפתוח שלי ..

יש לי רמוס באוטו ..

בעקרון אלה בטסט בודקים את רמת הרעש שיוצא מהאגזוז ואם הוא מוגזם אז הם בודקים גם את רמת הזיהום..

אם הצנרת של האגזוז אצלך באוטו תקינ ולא רקוב אין שום סיבה שאוטו שלך יעשה רעש של טרקטור ואין סיבה שהוא יזהם מעל המותר. לא שתחליף לדוד פתוח אין אסיבה שיהיה לך יותר זיהום ולכן אני מאמין שלא יהיה לך בעיה לעבור טסט כמו שאני עברתי.

מקווה שסיפקתי לך תשובה ..

1.6 206

פורסם

יש לי חבר עם סובארו לגאסי (אבל מנוע 1800, אצלי 1600) ואצמלו זה מרעיש יותר חזק מרעש של מטוס שנוחת (השוואה מטומטמת אני יודע :p) ואותו כבר הורידו מהכביש בגלל האגזוז...

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

דווקא מרעש פחות איכפת להם.

מה שבודקים זה את רמת זיהום האוויר שהרכב פולט, CO וכאלה.

ב99% מהמקרים אין שום בעיה עם דוד אחורי תחליפי ויעידו על כך מספר לא מבוטל של משתמשי פורום.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אם הצנרת של האגזוז אצלך באוטו תקינ ולא רקוב אין שום סיבה שאוטו שלך יעשה רעש של טרקטור ואין סיבה שהוא יזהם מעל המותר.

אני מתייחס רק לזיהום, אין קשר בין הזיהום לבין צנרת לא תקינה.

הזיהום מגיע מהמנוע.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אצלי מורכב סברינג, כשניגשתי לעשות טסט ישר הבוחן התלבש על האגזוז:" זה לא חוקי.....זה אגזוז לחץ....אסור לשים את זה...אני פוסל אותך...." :mad:

ניסיתי להסביר לו שזה בסך הכל דוד אחורי ולא שום לחץ שמחץ, אך הוא בשלו. בכל אופן יצאתי משם והרמתי טלפון ל- E&A היבואן של סברינג אשר הזמין אותי בשמחה לקחת אישור, לאחר שחזרתי למכון הבדיקה והראיתי לאותו בוחן את האישור, הנ"ל פשוט לא ידע מה לעשות עם זה וקרא לחבר שלו: "תראה, יש לו פה אישור ממדינת ישראל....עמעמים....פעם ראשונה שאני רואה את זה..". כמובן שלאחר זה העבירו אותי :)

יש לציין שאותו אישור שניתן לי הוא בסך הכל רשימון אישור יבוא שניתן ליבואן ליבא עמעמים לרכב, ולא אישור על חוקיות שינוי המרכב וכו" כפי שנכתב ע"י קומפי.

פורסם
אצלי מורכב סברינג, כשניגשתי לעשות טסט ישר הבוחן התלבש על האגזוז:" זה לא חוקי.....זה אגזוז לחץ....אסור לשים את זה...אני פוסל אותך...." :mad:

ניסיתי להסביר לו שזה בסך הכל דוד אחורי ולא שום לחץ שמחץ, אך הוא בשלו. בכל אופן יצאתי משם והרמתי טלפון ל- E&A היבואן של סברינג אשר הזמין אותי בשמחה לקחת אישור, לאחר שחזרתי למכון הבדיקה והראיתי לאותו בוחן את האישור, הנ"ל פשוט לא ידע מה לעשות עם זה וקרא לחבר שלו: "תראה, יש לו פה אישור ממדינת ישראל....עמעמים....פעם ראשונה שאני רואה את זה..". כמובן שלאחר זה העבירו אותי :)

יש לציין שאותו אישור שניתן לי הוא בסך הכל רשימון אישור יבוא שניתן ליבואן ליבא עמעמים לרכב, ולא אישור על חוקיות שינוי המרכב וכו" כפי שנכתב ע"י קומפי.

אותו מקרה אצלי, עם אותו אגזוז ואותו אישור....

וכנראה גם אותו רכב... :wink:

• תוכן חדש...