Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים חמים לאחר נסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום  היום לקחתי יונדאי טוסון 2009 לנסיעה לפני בדיקה במכון ( לצערי המכון היה סגור ודיחיתי למחר). בסיום הנסיעה שהאוטו הרגיש באמת כנוסע טוב גם ההגגה ההילוכים הסחיבה הכל נשמע והרגיש טוב. יצאתי מחוץ לרכב והרגשתי שפנסי הרכב היו חמים, כששאלתי האם יש מד חום למנוע אמר לי שרק במידה והרכב מתחמם נדלקת נורה לוח ( לא הייתה שום נורה- ונסענו מעל 50 דק)

האם זה נורמלי ? מה כדאי לבדוק ? מחר על הבוקר אני מכניס למכון בדיקה .

תודה

פורסם

ניסית פעם לגעת בנורה אחרי כמה שניות פעולה? אני מקווה שלא, שכן היית נכווה. פעולת נורה חשמלית מלווה ייצור לא מעט חום  וכנראה שחשת את החום שנספג בעדשת הפנס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

ניסית פעם לגעת בנורה אחרי כמה שניות פעולה? אני מקווה שלא, שכן היית נכווה. פעולת נורה חשמלית מלווה ייצור לא מעט חום  וכנראה שחשת את החום שנספג בעדשת הפנס.

כן, יצאתי פיתה :)

הבנתי שיש אפשרות לחבר נורת לד במקום הנורה הצהובה ?

איכן אפשר להשיג נורות כאלו ?

• תוכן חדש...