Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

מדובר על רכב עם תקלה סדרתית של שחיקת טבעות בוכנה או משו כזה שגורם לצריכת שמן מוגברת עד להרס המנוע.

בהצלחה

פורסם (נערך)

קניתי אותו יד שניה יש טעם להשקיע באוטו ליישור קו,

או להעביר אותו הלאה?

הרס המנוע נגרם ממחסור בשמן, כך שעם מעקב יש מה לעשות, או השמן הוא רק תוצאה?

עריכה אחרונה על ידי אחד אפס אחד
פורסם

חבר קנה כזאת ובסוף מכר אותה מהר מאוד,

כי הבין שהתקלה היא במנוע והסימפטום זה השמן שנאכל מהר. (אגב הוא אחכ השתתף במחיר מנוע לבחור שקנה ממנו, אחרי שהלך המנוע..)

יש שמצליחים להחזיק עם זה מעמד יוצר ויש כאלו שהמנוע נגמר מהר יותר.

במילים שלך - אכילת השמן היא אכן התוצאה.

היישור קו היחיד שאפשרי לפתרון הבעיה הוא שיפוץ מנוע או החלפתו לאחד מסדרת ייצור בה הכשל סודר.

לשיקולך…

בהצלחה.

פורסם

מוזר מאוד- יש מלנו אחת כזו במשפחה ואין שום תקלה כזו.

אכילת שמן תלויה במס' גורמים:

א.התאמת השמן לפי הוראות היצרן- צמיגות/תקן-לא חייב שמן מהיבואן אבל חייב לעמוד בתקן.

ב.מס' הק"מ שהרכב עבר- רכב שעבר 100000 או 200000 ק"מ זה שונה מה לעשות ובטח שבק"מ תהיה אכילה מעטה של שמן -לא קיצוני אבל מעט יתכן.

ג.אם א+ב לא הבעיה יתכנו גומיות שסתומים יבשות -כדאי לפנות למוסך שמתמחה ברכב יפני ויאמר מה יש לפרק כדי להגיע לגומיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 50 דקות, אחד אפס אחד כתב:

אמרו לי שבסוף 2012 סודרה הבעיה,

הרכב שאצלכם במשפחה היא משנתון 2011-2012 או אחרי?

המנוע הוא לא מנוע זהה לשל יאריס?

האם גם שם התקלה נפוצה?

לא יודע מאיזו שנה 2010-11..

הרכב של האשה המבוגרת (אחות של אשתו השנייה של אבא שלי) מטופל רק במורשה טויוטה וחוץ מטיפול שנתי לא נתקלה בבעיות מיוחדות והרכב אמנם לא נוסע הרבה אבל עולה הרבה מאוד עליות (גרה בחיפה בנו"ש ועובדת בבי"ח כרמל)

• מעניין 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...