Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וברכה, אני מעוניין לקנות רכב קיה פיקנטו 2016 מחברת ליסינג (הרכב היה יד פרטית) הם הציגו לי בדיקה (כמובן שגם אני אלך), שבעל הרכב שעשה טרייד אין היה מחויב לעשות. 

הרכב לא נמצא בסניף הקרוב לביתי לכן זה מצריך שינוע (שבמידה ולא אקח את הרכב אצטרך לשלם 500 ש"ח) . לפי הנתונים הרכב עבר פחות מ40k, יד שנייה פרטית, אין היסטוריית טיפולים. 

מצורף בדיקה שנעשתה בקומפיוטסטס. 

אשמח לחוות דעת. 

808056418_IMG-20210712-WA00212.thumb.jpg.0f51d32cfb9653572db07a3473437055.jpg

עריכה אחרונה על ידי Jac123
פורסם

יפה שזאת קיה פיקנטו ואין אחריות על המערכת ההיברידית.

הנורות של הABS והESP יכולות להיות נזק מאוד יקר לכיס, הייתי מברר מה זה קודם.

פורסם

אין היסטורית טיפולים? להתראות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 46 דקות, Jac123 כתב:

היי אלי, למה הייתי מתרחק מזה, בגלל הנורות שדולקות?

בעיקר בגלל החשמל.

פורסם
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

אין היסטורית טיפולים? להתראות.

ולא רק זה: סעיף 1: הרכב הגיע עם חוסר שמן מנוע למכון הבדיקה- אם זה אמיתי הרכב הזה הוזנח קשות ויעלה ביוקר ליד הבאה שתקנה אותו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...