Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני אומר מרווח רגליים אני לא מתכוון למרווח הכללי שיש לשים את הרגליים אלא לגובה המקסימלי של המושב לרצפה של הרכב.

ברמה התיאורתית לפחות הגובה הנוסף ברכבים הללו מעניק גם יותר גובה בין המושב לרצפה, האם זה באמת ככה או שזאת רק אשליה?  

פורסם

תלוי לחלוטין בדגם הרכב הספציפי.

אין כל הכרח שבקטגוריית רכב מסויימת המידות יהיו גדולות יותר.

ישנן סופרמיני מרווחות וג'יפים מגודלים צפופים. וגם להפך.

אין תחליף לניסיון ישיבה מלפנים ומאחור בדגמי הרכב שאתה מתעניין בהם.

או, אם לא ניתן, מדידה באמצעות מטר.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תלוי ביצרן ובדגם. התאכזבתי למשל לגלות שבסובארו פורסטר וב-XV מושב הנהג לא עולה גבוה מהרצפה. גם בקיה נירו יושבים נמוך.

לעומת זאת בפורד קוגה, מאזדה CX-5, ניסאן קשקאי וסוזוקי קרוסאובר למשל יושבים גבוה יותר.

פורסם

מנצל את השרשור לחיזוק השאלה - האם יש למישהו דוגמאות נוספות לרכבים עם מרווח יחסית גדול בין המושב לרצפה? לאחרונה התפתחה לי בעיה עצבית ברגל וישיבה בתנוחה "רגילה" במשפחתית שלנו מתחילה להכאיב אחרי מספר דקות.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מה"מחקר" שעשיתי בנושא, זה פחות העניין של המרווח בין המושב לרצפה אלא יותר תנוחת הישיבה ה"כורסתית" ברוב הרכבים.

תנוחה כזאת עם רגל כפופה,  גורמת לחלק מהאנשים, ביחוד אלו שמבלים המון זמן בנסיעה, ללחץ על עמוד השדרה בגב התחתון מה שיוצר דלקת/פציעה בעצב הסיאטי שהולך לך מהגב התחתון עד לכף הרגל, ויכול לגרום לשלל כאבים בכול האיזור הזה. 

מה שצריך זה רכב עם תנוחת ישיבה זקופה יחסית. מה שיותר מדמה כיסא, ופחות כורסא. סקודה אוקטביה למשל. רוב רכבי המנהלים. 

פורסם
לפני כשעה, MadCat_LE כתב:

מנצל את השרשור לחיזוק השאלה - האם יש למישהו דוגמאות נוספות לרכבים עם מרווח יחסית גדול בין המושב לרצפה? לאחרונה התפתחה לי בעיה עצבית ברגל וישיבה בתנוחה "רגילה" במשפחתית שלנו מתחילה להכאיב אחרי מספר דקות.

לצערי אין סטטיסטיקה כזאת, צריך ממש לבדוק כל רכב לגופו. מבחני דרך נותנים לפעמים איזה מושג בסיסי. בהכללה גסה, לרכבים בעלי מבנה של מיניוואן או מסחרית קטנה יש סיכוי גדול יותר לתנוחה זקופה מאשר קרוסאוברים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 6.6.2021 בשעה 07:44, davemustaine87 כתב:

כשאני אומר מרווח רגליים אני לא מתכוון למרווח הכללי שיש לשים את הרגליים אלא לגובה המקסימלי של המושב לרצפה של הרכב.

ברמה התיאורתית לפחות הגובה הנוסף ברכבים הללו מעניק גם יותר גובה בין המושב לרצפה, האם זה באמת ככה או שזאת רק אשליה?  

עקרונית/תיאורטית - כן. אבל אם זה מה שחשוב לך, אין מנוס מלסור לאולם התצוגה ולבדוק. לפעמים הבדלים בעיצובהמושב חשובים לא פחות לנוחות. דברים כמו זווית, עומק המסעד, תמיכה לגב, וכו׳.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולם תצוגה לא מספיק.

אם יש כאבים, נדרשת נסיעת מבחן.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 13.6.2021 בשעה 14:57, MadCat_LE כתב:

MG ZS עם מרווח מפתיע גם לראש וגם לרגליים.

• תוכן חדש...