Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני עומדת בפני רכישה ואשמח אם תוכלו לחוות דעה לגבי רנו מגאן אוטומטית (הדגם עם 5 הדלתות) מהשנים 1996-1999 (התקציב הוא בערך 25K-30K).

האם יש בעיות ייחודיות לדגמים אלו, או משהו שרצוי שאדע לפני רכישה?

תודה מראש למשיבים,

וחג שמח!

פורסם

האופציות הנוספות שחשבתי עליהן הן פיאט בראבה ופיאט מריאה, שמחירן מאפשר לי שנתון קצת יותר גבוה מהמגאן, אבל לא בטוח שהן שוות את זה...

מה דעתכם?

שוב תודה

פורסם

בדקת מחירון בכלל?

בתקציב הזה את בקושי מגרדת את ה97 במאגן...(בקושי)..

תחשבי שוב..

רכב שנת 96 זה 9 שנים על הכביש...וזה לא מעט..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

שלום עדידוש,

יעזור לדעת מה חשוב לך ברכב שאת קונה: הנאה מנהיגה, נוחות נסיעה, יופי, בטיחות, רכב למשפחה, סטודנטית וכו'...... את כבר מבינה לאן אני חותר.

אנסה לספר בכללי מהנסיון שלי.

אחרי 3 שנים ו100K ק"מ עם רנו מגאן במשפחה, שנת 96 (נרכשה כחדשה מהיבואן), מנוע 1.6 5 דלתות ידני , אני יכול לומר כי הרכנ שירת נאמנה מספר נהגים (ולא כולם רגועים).

תא נוסעים די גדול וכך גם תא המטען, מנוע חזק ואמין (לפחות על פי הנסיון שלנו) כיף לנהיגה, נוחות נסיעה טובה, מושבים תומכים ונוחים, חומרים ואיכות הרכבה לא מהטובות שיש (הורכב בספרד בזמנו, לא שזה משנה) אבל לא נשמעו "קירקושים וחרקושים" כאלה ואחרים על כבישי ארץ הקודש המחוררים.

לגבי התיבה האוטומטית אומרים שיש איתה בעיות, אבל הם אומרים הרבה דברים.

הבעיה היחידה שאני זוכר הייתה עם המפתח בעל האמובילייזר המובנה שפעם אחת אבד ופעם אחת נגנב מהבית (הפורצים לא הצליחו להניע את הרכב אבל לא דאגו להחזיר את המפתח). מפתח חדש עלה הרבה כסף ולקח כשבועיים ימים. (הזמנה מיוחדת וקידוד אצל היצרן בחו"ל)

לא פחות חשוב, הנסיון שלנו במוסך המרכזי היה טוב מאוד. עלות טיפולים לא בשמיים ושירות טוב ומהיר.

אם את מוצאת אקזמפלר במצב טוב לאחר בדיקה מסודרת אני ממליץ על המגאן בחום.

אני בהחלט לא ממליץ להתעסק עם היבואן (שירות מוסכים )של פיאט.

לבתי בת החודשיים קוראים עדי, או כמו שהבת בת השנתיים קוראת לה: עדידוש.:-)

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

• תוכן חדש...