Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים :)

הרכב שלי, פולקסווגן פולו 2013 1.2 TS, צריך לעבור ממש בימים הקרובים טיפול.
זהו הטיפול הראשון שלי והרכב הראשון שלי. צצו לי כמה שאלות לגבי העניין ואשמח לעזרה:

1. מבחינת הצעת מחיר, איך זה עובד? האם אני בא למוסך ומבקש ממנו פשוט הצעה לטיפול, ואז הוא בודק את הרכב ונותן לי הצעה ואני מחליט אם כן או לא? האם יש תשלום על הבדיקה במידה ולא ארצה? איך זה בדיוק קורה?
2. הטיפול הזה הוא גם ממש שבועיים לפני טסט. האם כדאי לומר להם משהו על זה? שיכסו לי גם הדברים שבודקים בטסט?
3. הרכב עבר 44,000 ק"מ. האם יש משהו ספציפי לקילומטראז' הזה אותו צריך לבדוק?

יש לציין כי עד היום הוא טופל במורשה צ'מפיון. אני מתכנן ללכת למוסך אחר שגם מתעסק עם הגרמניות אבל לא צ'מפיון... 

הייתי שמח לקבל עוד טיפים והכוונה לגבי איך זה עובד, על מה כדאי לשים לב, עצות שימושיות בכל התהליך הזה. 

תודה רבה רבה לכם אנשים, תבורכו :]

פורסם

הצעת מחיר ניתן לנסות לקבל טלפונית, אבל לא כל מקום יהיה מוכן לתת.

הצעת המחיר תכלול את הרכיבים הרגילים שמחליפים בשוטף (טיפול קטן/גדול), כמו שמן, פילטר שמן, פילטר מזגן.

יש לך תעוד של כל הטיפולים שהרכב עבר עד היום? הקילומטראז' נמוך, אבל אולי בגלל סגנון נהיגה הוחלפו כבר בלמים? הוחלף נוזל בלמים כל שנתיים, לפי הנחיית היצרן? מה לגבי רצועת תזמון (טיימינג)?

לסיכום, הצעת מחיר תכלול דברים בסיסיים, ובעת טיפול/בדיקת הרכב, יוחלט מה עוד יש לבצע לפי הצורך.

אם אתה ממרכז הארץ, מוסך מומלץ לטיפול ברכבך הוא מוסך רון, ברחוב ב"ק 18 בתל אביב, לא מורשה יבואן, אבל מומחה לרכבים אלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, pasat04 כתב:

הצעת מחיר ניתן לנסות לקבל טלפונית, אבל לא כל מקום יהיה מוכן לתת.

הצעת המחיר תכלול את הרכיבים הרגילים שמחליפים בשוטף (טיפול קטן/גדול), כמו שמן, פילטר שמן, פילטר מזגן.

יש לך תעוד של כל הטיפולים שהרכב עבר עד היום? הקילומטראז' נמוך, אבל אולי בגלל סגנון נהיגה הוחלפו כבר בלמים? הוחלף נוזל בלמים כל שנתיים, לפי הנחיית היצרן? מה לגבי רצועת תזמון (טיימינג)?

לסיכום, הצעת מחיר תכלול דברים בסיסיים, ובעת טיפול/בדיקת הרכב, יוחלט מה עוד יש לבצע לפי הצורך.

אם אתה ממרכז הארץ, מוסך מומלץ לטיפול ברכבך הוא מוסך רון, ברחוב ב"ק 18 בתל אביב, לא מורשה יבואן, אבל מומחה לרכבים אלו.

יש תיעוד, נוזל בלמים הוחלף בטיפול האחרון, שרשרת טיימינג ומותחן החלפתי אני לפני חצי שנה.

השאלה איך אדע אם אני מוכן לכל התיקון שהם מציעים ללא בדיקה שלהם?

לצערי אני מהצפון.

עריכה אחרונה על ידי Maore201
פורסם (נערך)

לא ברור לי כמה ק"מ כרגע יש לרכב (44K ק"מ?)

לפי זה נקבע סוג הטיפול (בהתחשב במה שהוחלף בטיפול הקודם).

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

גם אם אתה מהצפון

ובעיקר בגלל שזה הטיפול הראשון שלך ברכב שמתחיל מעט להתיישן, הייתי טורח ונוסע במיוחד לרון ומבקש ממנו סקירה כללית

רון מכיר את המכוניות האלה ככף ידו וידע לגשת ישירות למקומות שבהם צפוי בלאי

אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות שלא ידחוף לך סתם דברים

כמובן באותה הזדמנןת לגשת גם לטסט ולקנות שנה של שקט בגיזרה

• רעיון טוב! 3
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

חד משמעית

גם מהצפון וגם מהדרום כדאי להגיע למוסך רון.

יש חבר פורום גם את אופיר רודינצקי שלי יוצא לראות הרבה סרטונים והמלצות עליו בפייסבוק.הוא תלמיד וותיק ובוגר מוסך רון. מומלץ מאוד!

פורסם

במקום לשער מה לעשות, ומכיוון שמדובר ברכב שלא אתה הבעלים הראשון שלו, אני מציע פשוט לעשות טיפול גדול לרכב במידה ואין לו תקלות מיוחדות.

במקרים כאלו, אני אישית גם מחליף דברים שלא בהכרח חייב להחליף אבל מעדיף להיות בראש שקט, כי בדרך כלל המחירים שלהם זניחים.

מצטרף להמלצות על מוסך רון בתל אביב או אופיר רודינצקי (אופיר המכונאי האקדמאי). 

2016 BMW M235i.

פורסם

מצטרף להמלצה על מוסך רון בת"א, 

גם בתקופות שגרתי בצפון ובבעלותי רכבי פולקסווגן - הייתי נוסע אליו.

• אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...