Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בחירת רכב חסכוני - עד 15,000


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב: 15,000
דרישות:
*אמין- לא רוצה לבלות במוסך, ואם כן שהחלקים לא יהיו יקרים מדי)
*אוטומט
*חסכוני בדלק

שימוש שלי: אוטו לרוב ליציאות ובילויים.. נסיעות לרוב בתוך העיר(לעיתים רחוקות גם לאילת אבל לא קריטי).

תשלחו כמה שיותר מכוניות בבקשה

פורסם

ב 15000 תקנה את הרכב במצב מכאני הכי טוב שתמצא . בסכום כזה כל רכב יעשה לך בממוצע 1:10 - 1:12 כנראה. אין מה להיות בררן , אם תמצא רכב ב 13000 ואחרי שנה יבוא תיקון ב 4000 אז כל החיסכון בדלק הלך. פשוט חפש רכב במצב מכאני טוב בעדיפות לגיר ידני.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הייתי בודק פורד פיאטסה עם מנוע 1.4, לאותם שנים נחשב בעלת איכות חומרים הטובה בקטגוריה,7 כריות אוויר, פחות מצטיינת בצריכת דלק וביצועים.

 

דייהטסו סריון גם אופציה טובה אם כי לדעתי מרגישה מיושנת יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...