Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

קניתי רכב יד שני שברולט ספארק LT פלוס. עשיתי בדיקה במכון ומבירורים עם חברים והתייעצויות מהירות הבנתי שהבדיקה טובה בסה"כ. 

מצרף תמונה שלה לכאן - האם ההערה של הבוחן לגבי החלפה / ניקוי של מערכת קירור היא רצינית ? אני דיברתי איתו והוא אמר שזה דורש החלפת נוזל קירור וזה חלק מהשגרת הטיפול השנתי שאעשה בזמן הקרוב. 

ועוד 2 שאלות:

1. איך אני מסדר את השפת תצוגה בצג מולטימדיה? הוא לא תומך בעברית בכלל. (גם אי אפשר לעדכן גרסה של המערכת הפעלה). זה מסובך לביצוע בכוחות עצמי? במוסך של שברולט יכולים לעדכן את זה עבורי?

2. הצלחתי דרך הבלוטות' לעשות שיחות טלפון ולשמוע מוזיקה (ספוטיפיי).  משום מה אני לא מצליח להציג את הוויז על המסך מולטימדיה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות וכו אבל לא הצלחתי בכלל. מישהו יודע איך אני מצליח לסדר את זה? 

תודה רבה חברים

חג שמח

167090284_10224993696418558_6174995812733657013_n.jpg

פורסם

לצערך למערכת אין עדכון לא שפה ולא תוכנה.

מה שכן יש אפשרות לחיבור A auto/ car play

בהגדרות בוחרים אחת מן השתיים ומחברים את הטלפון ליואסבי.

והופ יש לך וויז וכל טוב שיש לאפל או לאנדרואיד להציע.

פורסם

אתה בטוח ש ב2016 כבר המערכת מגיעה עם Aa ו Car play? אם כן, לפותח אשכול, אתה צריך לחבר את הכבל המקורי של הנייד שלך במערכת, אתה צריך לבדוק ש הנייד שלך יש לו AA, אם יש לך iPhone יחסית חדש, אמור להיות לו Car Play, לגבי הAA, אני הבנתי ש מאנדרויד 10 הAA מגיע כבר במערכת, כבר לא צריך להוריד אותו בנפרד, אבל מה שכן, אתה לא תראה אותו עם שאר האפליקציות, אתה תראה אותו כאשר תחבר את הנייד לרכב, אם הגרסה 2016 היא דומה יחסית ל2019, הusb כדי שיעבוד הוא מתחת למסך כזה, אבל יותר למטה, בגובה של הידית הילוכים.

לגבי עדכון מערכת, איך ורק במוסך של שברולט יוכלו להגיד אם אפשר לעשות עדכון או לא, לא בלכל מערכת אפשר.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

בדיקה טובה ואין משהו חריג.

כאשר בחנתי ב 2016 את הספארק, הייתה אופציה לapple car ואנדרואיד אוטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני 11 שעות, kurko1992 כתב:

אתה בטוח ש ב2016 כבר המערכת מגיעה עם Aa ו Car play? אם כן, לפותח אשכול, אתה צריך לחבר את הכבל המקורי של הנייד שלך במערכת, אתה צריך לבדוק ש הנייד שלך יש לו AA, אם יש לך iPhone יחסית חדש, אמור להיות לו Car Play, לגבי הAA, אני הבנתי ש מאנדרויד 10 הAA מגיע כבר במערכת, כבר לא צריך להוריד אותו בנפרד, אבל מה שכן, אתה לא תראה אותו עם שאר האפליקציות, אתה תראה אותו כאשר תחבר את הנייד לרכב, אם הגרסה 2016 היא דומה יחסית ל2019, הusb כדי שיעבוד הוא מתחת למסך כזה, אבל יותר למטה, בגובה של הידית הילוכים.

לגבי עדכון מערכת, איך ורק במוסך של שברולט יוכלו להגיד אם אפשר לעשות עדכון או לא, לא בלכל מערכת אפשר.

מניסיון עם רכב של המשפחה שהוא גם 2016 (ועוד ינואר) וגם LT+ המערכת בוודאות מגיעה עם android auto וcarplay.

אבל המערכת כל כך גרועה שחצי מהפעמים זה מלחמה כדי להפעיל את התמיכה בandroid auto.

מחיפוש שלי בגוגל בנושא עדכון זה אפשרי אבל מאוד קשה למצוא קובץ מערכת מעודכן, אם מישהו יצליח ללכת לשברולט ושיעדכנו לו תגידו לי אני ארוץ לשם.

• מעניין 1
פורסם

בדקתי עם שי עידן "ממרכז שירות אוטומטיבי" (מורשה היבואן) שאמר לי שיש עדכון למע'

אבל הוא לא בטוח שזה מוסיף קארפליי.

הוא נמצא ברח' הסדנאות 5 הרצליה, טל' 09-9501551.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

מניסיון עם רכב של המשפחה שהוא גם 2016 (ועוד ינואר) וגם LT+ המערכת בוודאות מגיעה עם android auto וcarplay.
אבל המערכת כל כך גרועה שחצי מהפעמים זה מלחמה כדי להפעיל את התמיכה בandroid auto.
מחיפוש שלי בגוגל בנושא עדכון זה אפשרי אבל מאוד קשה למצוא קובץ מערכת מעודכן, אם מישהו יצליח ללכת לשברולט ושיעדכנו לו תגידו לי אני ארוץ לשם.
לי יש 2019 ו תכלס 0 בעיות עם הAA, לא מזמן הפיק לעבוד לי את כל הקטע של הקול, אבל זה כי הוצאתי את כל האישורים ל AA ו לגוגל [emoji28], שכחתי מזה.

אבל טוב לדעת שב2016 כבר יש AA.

• תוכן חדש...