Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה קניתי עכשיו פולקסוואגן גולף 2011 ואני רוצה לשפר את המערכת שמע עכשיו הבעיה שאני לא מבין בזה כלום ניסיתי ללמוד קצת וכל מה שהבנתי זה שיש מגבר סאב וופר קומפננטים טוויטרים ורמקולים רגילים לא הבנתי באמת את התפקיד של כל אחד

אני צריך הסבר מה כל אחד עושה ואיפה מתקינים כל אחד מהם ומה אני יכול לקנות שיעשה את העבודה כמו שצריך

אני מחפש מערכת כזאת באיזור ה1500 עד 2000 שח אז אשמח להמלצות מאיפה לקנות בטווח מחירים הזה ומה לקנות

בנוסף אני מחפש מסך מולטימדיה שיכלול הורדת אפליקציות כמו וייז יוטיוב וכאלה ויהיה בגודל סבבה מוכן להשקיע בו בסביבות ה1000 שח 

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי אורי1231
פורסם

בשביל זה יש נעוץ עם כל ההסברים

אם לא הבנת משהו ספציפי אחרי קריאת הדיונים והתגובות תשאל ויענו לך בשמחה.

לגבי המסך מולטמדיה יש אחלה אופציות באלי אקספרס שבאות כבר עם מתאמים ופלסטיקה מתאימה, בגדול ממליץ לחפש משהו עם זיכרון ראם של מינימום 2 ג'יגה ועדיף 4 , זיכרון פנימי של 16 ג'יגה ומעלה.. אישית לא ניסיתי אבל ראיתי פה הרבה המלצות על חברת joying שמוכרת בAliexpress מערכות ברמה דיי גבוה, עם תמיכה ועדכוני תוכנה שווה לבדוק.

• תוכן חדש...