Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לבן אדם צעיר. חשוב שהרכב לא יהיה חלש ולא יהיה סיאט. שנתון 2014 ומעלה. מחפש חווית נהיגה. התקציב מגיע ל85 אלף שח. יש דגמים מומלצים?

פורסם

ואם לא סיאט, האם רכבים אחרים מקבוצת VAG באים בחשבון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ידני בא בחשבון כמובן, חווית נהיגה זה לא לנסוע על יונדאי ולוסטר ולא פיגו rcz מחפש משהו עם טיפה כוח אבל גם לא m1 משהו בין לבין. 170-200 כוח סוס לרכב מספיק לדעתי עדיפות להנאה אחורית. גם צרפתיות טיפה מלחיצות אותי.

פורסם

נשמע שאתה מחפש משהו בסגנון hot hatch 

ממליץ להסתכל על פולו GTI (מנוע 1800 בלבד), 208 GTI, בתקציב שלך תכנס גם גולף GTI אבל משנתון נמוך יותר. 

אם אתה רוצה הנעה אחורית במגבלות האלה נראה לי שרק במוו סדרה 1 עונה להגדה אבל הדגמים שאתה יכול לקנות בתקציב הם לא עם 170-200 כ״ס, למרות שהבנתי שתוכנה מסדרת את העניין בקלות יחסית. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

במוו סדרה 1 נכנסת לך בתקציב יש דגם עם 177 כס (מנוע 1.6) אבל אתה צריך לציין מה זה "לא יהיה חלש" - חלש ביחס למה?

קח בחשבון שהטיפולים והביטוח לא זולים אבל הרכב מהנה (וזה גם תלוי רמת האבזור).

כמו שאמרו, נשמע שסיאט יושבת עליך בול (איביזה/ליאון) אבל הפולו GTI ניראית כמו אופציה ממש מעניינת והיא עם "פוטנציאל" שיפורים יותר גבוה (מבמוו) אם זה מה שמעניין אותך.

פורסם
בתאריך 23.3.2021 בשעה 21:13, dorgo כתב:

במוו סדרה 1 נכנסת לך בתקציב יש דגם עם 177 כס (מנוע 1.6) אבל אתה צריך לציין מה זה "לא יהיה חלש" - חלש ביחס למה?

קח בחשבון שהטיפולים והביטוח לא זולים אבל הרכב מהנה (וזה גם תלוי רמת האבזור).

כמו שאמרו, נשמע שסיאט יושבת עליך בול (איביזה/ליאון) אבל הפולו GTI ניראית כמו אופציה ממש מעניינת והיא עם "פוטנציאל" שיפורים יותר גבוה (מבמוו) אם זה מה שמעניין אותך.

לגבי במוו סדרה 1:

מה עלות טיפולים? 

ואיך הרכב מבחינת אמינות? האם הוא נוטה לתקלות כמו רכבי VAG או שמדובר רק בטיפולים שוטפים שגרתיים?

פורסם

אני לא יודע לאיזה תקלות של ואג אתה מתכוון, לכל חברה יש בעיות במנועים ותיבות הילוכים.

בנוגע לדגם והמנוע הספציפי, אני לא נתקלתי בבעיות מיוחדות מלבד חיבורים של מערכת קירור שדרשו החלפה ואטם שסתומים (הרכב היה שנת 2013 והיה בבעלותי מ2016 ועד לפני כמה חודשים)

בנוגע לעלויות, אני אישית מטפל במוסך מרכזי אז זה יקר. יש מוסכים מעולים נוספים עם המכשור והציוד שהם יותר זולים ולא פחות טובים (אישית לי הם רחוקים).

• תוכן חדש...