Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני רוצה לקנות מזדה לנטיס הישנה יעני הצורה הקודמת מנוע 1800 סמ"ק אוטומט וגם יש מנוע 1600סמ"ק אני צריך את דעתכם על אוטו מה יתרונתיו ?!ומה חסרונתיו ?!

פורסם

יתרונות ? אמין במידה וטופל באופן נורמלי. בגיר ידני שאני נהגתי היה לה כוח יחסית סביר.

חסרונות ? לא מכיר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מנוע ה-1800 נותן ביצועים סבירים בהחלט ,אך בנושא הנוחות שלא נדע...כמו לרכב על קרש גיהוץ עם גלגלים...שוברת את הגב:shock: . כמו שנאמר ,בטיפול נכון לא צפויות בעיות מיוחדות .צריכת הדלק לא מזהירה ,משהו בסביבות 1/7.ההפרש במחירונים בין המנועים קטן ועדיף לנסות למצוא את המנוע הגדול שמגיע עם חלון שמש חשמלי.לאור ההתרסקות של מזדה במחירונים האחרונים אפשר למצא דיל לא רע.:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
חברים אני רוצה לקנות מזדה לנטיס הישנה יעני הצורה הקודמת מנוע 1800 סמ"ק אוטומט וגם יש מנוע 1600סמ"ק אני צריך את דעתכם על אוטו מה יתרונתיו ?!ומה חסרונתיו ?!
חסרון? נוחות מחפירה.

יתרון? הפסיקו לייצרה :-P

.צריכת הדלק לא מזהירה ,משהו בסביבות 1/7.
נשמע לא מציאותי....

בברכה,

גלעד

פורסם

נשמע לא מציאותי....

מציאותי ועוד איך...היתה לי לנטיס 1800 אוטומטית מודל 1998 .בתוך העיר היא היתה שותה מינימום 1/8 ,ואם קצת לוחצים 1/7 .למה ציפית ? 1/14 ? רוב המכוניות המשפחתיות עם נפח מנוע בין 1600 ל 1800 ישתו אותו דבר.מי שחושב אחרת חי בסרט טורקי בלי תרגום...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

שתיינית דלק חופשי..ראה הוזהרת. חוץ מזה רכב סטנדרטי אמין פחות או יותר זריז וחמוד לאללה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...