Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שנסעתי הייתה לי תופעה מוזרה

פעם ראשונה שזה קרה !

אף פעם לא קרה לי לפני ...

 

 

נסעתי עם מזגן , המנוע התחמם עדי כדי שהמד טמפרטורה הגיע לשליש העליון והיו רעידות דיי חזקות במצב עמידה.

 

אחרי זה שנסעתי בלי המזגן האוטו לא התחמם והמד טמפרטורה היה בשליש התחתון והכול עבד נורמלי

 

ממה זה נובע ???

ואיך פותרים את זה

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

דבר ראשון תפסיק לנסוע עם מזגן :!: אתה מבשל את המנוע שלך למוות.

דבר שני , תפעיל את המזגן (אפילו כשהרכב לא מונע , רק סוויץ' פתוח) - אתה אמור לשמוע "קליק" של הקלאץ' החשמלי במדחס ואז יפעלו שני המאווררים.

אם הם לא פועלים יחד הבעייה כנראה בהם.או במערכת הממסרים שלהם.בכל מקרה אין להישאר זמן רב עם המזגן דולק (ראה את ספר "בישולה" המוזכר למעלה).

אם כן , רצוי לגשת בהקדם למכון רדיאטורים , אולי סתום או משהו. בחום הזה גם דברים שלא הופיעו קודם עשויים להשפיע.

פורסם

לפני שאתה בודק ממסרים..

 

שאלה : האים בכלל המאווררים עובדים. אם לא בדוק אם הפיוז שרוף.

 

בד"כ תוכל למצא את הפיוז מתחת למכסה המנוע לא בקופסת הנתיכים הרגילה ברכב.

לי קרה את אותו דבר, הגעתי למוסך של פג'ו, ומייד הבוחן פתח מחסה מנוע, הוציא את הפיוז ואמר לי לקנות בחנות חלפים שעלה לי 2 שקלים וזהו, נסעתי.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

×
×
  • תוכן חדש...