Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית/מנהלים עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר צהריים טובים לכולם.

קרוב משפחה רוצה להחליף את הרכב.

דרישות:

שיהיה מרווח, נוח וזהו בגדול.

ברכב יסעו רק זוג מבוגרים, לעיתים רחוקות מאוד יסעו באוטו מעל 2 אנשים.

כרגע הוא נוסע על יונדאי איי30 2008, ומעוניין להחליף לרכב שנותן יותר תמורה מהיונדאי. (בכנות אין לי הסבר למה הוא רוצה להחליף, הוא פשוט רוצה.)

קילומטראז בשנה לא יעבור את ה20 אלף, בספק אם יעבור את ה15 אלף בשנה שהיא לא קורונה. 

היונדאי יוצאת ליסינג, וקנה אותה ב10 אלף לפני מעל שנה. אז השכרה/ליסינג לשעבר לא מזיזים לו.

הוא שם עין על סיוויקים 12+ (הצורה החדשה, לא הצורה של 2010-2012) האצבק, אבל גם יוצאות השכרה/ליסינג עולות מעל 30 אלף. 

מאזדה 6 2009-2012 הוא לא רוצה, לא הסביר לי יותר מדי למה.

הוא שם עין על אוונסיס 2009-2012, כמובן כאלו שנכנסות בתקציב (ואין הרבה כאלה).

איך האמינות שלהן? הגיר הרציף שורד בגיל הזה? איזהשהן מחלות/דגשים שצריך לדעת?

ומה לגבי סובארו b4 2009-2012? הוא ביקש ממני חוות דעת ואין לי כל-כך היכרות עם האוטו הזה.

ואם למישהו יש הצעה אחרת שהוא יכול לשקול אשמח לשמוע.

תודה ויום טוב. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

שלום, כל הרכבים האלה אמינים מאוד בבסיסם. סיוויק, אוונסיס, b4 - אופציות ראויות לדרישות שרשמת.
חלק גדולות מדי, אפשר לבדוק גם רכבים נוספים כמו קיה פורטה או יונדאי I35. גם I30 עד 2014-2015 ( עדיין עם גיר אוטומטי ) יספקו את הסחורה. העיקר למצוא מכונית במצב שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

@vladclar

תודה על התגובה. לשלושת הרכבים אין מחלות מוכרות? אם ככה כנראה שמבחינת VFM עדיף את הb4, שנת 2010-2011 עולה באזור 25 אלף.

לצערי איי35 ופורטה לא נכנסות בתקציב (פורטה כן, הצורה הישנה, אבל מול בי4 או אוונסיס זה לא נראה שווה).

אני מניח שאין איזהשהם רכבים שפספסנו אם ככה.

אם למישהו יש מידע נוסף על הרכבים שהוצעו בשרשור אשמח לשמוע.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

סובארו עם צריכת דלק הכי גבוהה מכל הרכבים שעלו כאן.
אבל היא הכי נוחה ומרווחת.
לסיוויק ישיבה נמוכה - צריך לקחת את זה בחשבון .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש אבלון 2009 ביד 2 עכשיו סביב ה30 אלף שקל. לדעתי התמורה הכי טובה לכסף הזה

• מעניין 1
  • תוכן חדש...