Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע קניתי נעלי טימברלנד חדשות מעור נובוק בצבע כהה.

שמתי לב שאחרי הליכה ארוכה מופיע כתם על נעל ימין ושמאל בתפר שמעל האצבעות ובנוסף בנעל שמאל בצד הנעל.

אחרי שמורידים את הנעלים הכתמים מתיבשים אבל ביום למחרת חוזרים בדיוק באותם מקומות...

מעניין מה זה.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

פורסם

אלה החסרונות של עור נובוק, זהו עור שלא עובר ציפוי לכן מחליף גוונים על ידי תנועה. 

בתור חובב נעלים, שהשקיע בעבר סכומים גדולים, גם כיום, אך פחות, ולמרות מראה יוקרתי של עור נובוק

איני אוהב את סוג העור הנ"ל. אין לעור הגנה (שכבת צבע או לכה) סופח לתוכו נוזלים, שינוי גוון כמו שאתה חווה

כתמים נשארים בתוך הנעל,  וקשה לניקוי. (זה מספיק מבחינתי לפסול את הנעליים שלהם)

חוץ מזה, לא מחזיק  מנעלי טימברלנד, מעבר לנוחות שהיא סבירה, מניסיוני הנעל מתפרקת מהר מידי

הסוליה מחליקה על נוזלים (שזה דבר מפתיע למחיר והמיצוב שלה) העור פחות מטופל/איכותי מנעלים באותו סדר גודל. 

פורסם

זה לא שהעור החליף גוונים, זה נראה כאילו נשפכה טיפת מים במקום.
בבוקר הכתם יתייבש ואחרי הליכה יופיע עוד פעם בדיוק באותו מקום...
יכול להיות שאיכשהו הזעה מהרגל יוצאת החוצה דווקא במקום הזה?

אני תמיד מעדיף עור נובוק בגלל שהוא גמיש, רך ונושם יותר מעור רגיל.
אצלי יש נעל מאותו דגם שקניתי לפני יותר מ10 שנים והיא נראית מצויין! ולמרות שלא עשיתי שום טיפול לעור היא עדין אטומה למים.
אתה צודק שיש משטחים מסוימים כמו קרמיקה שהליכה אליהם מרגישה כמו הליכה על קרח...
bc8764bcec723957f9692f76fb36a159.jpg

פורסם

עור נובוק רגיש יותר לזיהומים/לכלוך, ובגלל שאין מעליו שכבת לכה/צבע, רואים כל כתם אפילו מעט רטיבות/זיעה על הנעל.

יש הרבה תכשירים לחידוש/שימור העור. אני נוהג למרוח ווקסים ושומן מעל כל נעל. (אצלי מחזיקות נעליים (איכותיות) שנים 

בגלל תחזוקה. (גם נעלי עבודה, אפילו במים)

פורסם

אני גם קניתי דגם דומה לשלך בצבע אפור של טימברלנד, long story short הם ממש ממש התלכלכו בשמן,

קניתי 2 חומרי ניקוי של טימברלנד והם עשו אחלה עבודה בניקוי אבל עדיין לא הצליחו להוציא את כל הכתמים.

אם אתה מראשון אני יכול לתת לך לנסות את החומרי ניקוי ותיראה אם זה עושה לך את העבודה.

מה שקניתי:

IMG_20210205_231806.thumb.jpg.d8d8a8d52cd296c248e57daa9272a9df.jpg

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

אולי לא הייתי ברור..
אני לא לכלכתי את הנעלים, לא נשפך אליהם שום דבר, הן חדשות לחלוטין.
היום לבשתי אותן פעם שניה, והכתמים שהופיעו בפעם הראשונה, חזרו בדיוק באותם מקומות...
תופעה מאוד מוזרה...
בהתחלה חשבתי שאיכשהו הזעה חודרת את הנעל מבפנים החוצה אבל הגרב יבשה באזורים מתחת לכתמים...

פורסם

אני קונה נעליים יקרות מאז שאני זוכר את עצמי ילד. פעם זה היה רווחה באלנבי, או בחנות לקראת קולנוע אלנבי שנהרס.

או בכל מיני חנויות יוקרה. 

בשנים האחרונות קונה פחות, לא כי אני לא אוהב איכות, אלא כי אני פחות מבלה/יוצא לעשות חיים. לכן רוב ההשקעה שלי

היא על נעלי עבודה איכותיות. (לא מתפשר על זה אף פעם)

בכל אופן, אוהב נעלי איכות בדרך כלל עם עור נאפה. מספיק לי לגעת בנעל, לוחץ עליה, ממשש את העור, איכות תפירה, כדי לדעת עד כמה היא איכותית

ולא תתפרק אחרי שנה. בעבר הרחוק הייתי קונה נעלי הליכה או ספורט יקרות - אסיקס, ניו באלאנס, נייקי (אפילו היו לי זוג נדרים שלהם שנרכשו בארצות הברית) בשנים האחרונות לא אוהב נעלי הליכה רק נעלי ספורט אלגנט, או חצי מגף. (חבל שאי אפשר למצוא (במערכת הנוכחית) בחיפוש שרשור רלוונטי שבו העליתי שמות ודגמים כולל תמונות של נעליים איכותיות -היה שרשור מעולה)

לפני כמה שנים בביקור בברלין חרשתי את הרחובות ימים (היה היה סגור) עד שביום האחרון מצאתי נעלי ECCO

לצערי לא היה במידה שלי, למרות שהפכתי את כל החנות (המוכרת) אז התפשרתי על מספר יותר גדול. (לא מומלץ)

וקניתי מדרס יקר שיצמצם את המידה. 

משהו כזה. (בארץ כמעט 1000 ש"ח)

1365848850_.jpg.190b31c0ebfc2dd4edfd2268d1492502.jpg

חברות מומלצות, Rockport (בפחות אוהב אותם בשנים האחרונות, האיכות ירדה באופן משמעותי)

Geox אתה נועל אותה פעם אחת, לא תרצה להוריד אותה מהרגל, גם לא בדרך למיטה. (קניתי לפני שנה אחת מתנה למשפחה -כמעט 1000 ש"ח)

יש להן טכנולוגיה שהנעל "תנשום" - לא זולות, אך שוות כל שקל למי שיודע להעריך איכות ונחות. 

רק חלק, יש עוד כמה מותגים ששווה להשקיע על הנעלים שלהן. (על נעליים לא מתפשרים, בגדים -כן)

תרצה, אני יכול לתת עוד המלצות. (לא זוכר הכל מהראש, לאורך השנים אני מחזיק מותגי על בנעליים)

Geox-Womens-Nebula-Walking-Shoes-Breathable-Fitness.thumb.jpg.43003b7ef3d482888a0bef78388aa76c.jpg1654052095_81YosaHOTL._AC_255_.thumb.jpg.03c1ee5ea14681a68879c5aaaf9ad5f4.jpg

את אלה קניתי מתנה לפני שנה מקניון עזריאלי. (originals)

861067_geox-u52d7a00046c9999_czarny_ak_00_kopia.thumb.jpg.cc663b2563cea3eb1869d358578d7ca7.jpg

• רעיון טוב! 1
פורסם

מאוד ממליץ על הערוץ יוטוב הבא: https://www.youtube.com/channel/UCId9g4zlQ9BOn6fLKIt1Y0A

הוא חותך נעליים לחצי, בוחן את השכבות השונות, את איכות העור, ההרכבה, התפירה וההדבקה. נכנס לפרטי פרטים.

בנוסף, הוא מסביר מהו עור איכותי (השכבות השונות בעור), ושיטות הייצור השונות.

מלמד הרבה על יצרני מיינסטרים, המחיר הגבוה שמשלמים על מותג ולפעמים מקבלים נעל בינונית מינוס. 

וגם בתוך המותג עצמו, יש הבדלים גדולים באיכות, בתפירה וכו'.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...