Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום המכובדים וכמובן למנהלים.

ידוע לי שסוגיית הדפסת לוגו Cars Forum נידונה כאן לא מעט בעבר, אך לא הניבה תוצאה כלל.

הקשיים בדבר ברורים - חוסר יכולת ארגון מספקת, היענות לא מושלמת, ועוד.

היתרונות לחולצות אלו, מלבד הסיוע הכלכלי באחזקת הפורום (שהוא העיקרי), היו הגברת המודעות לפורום, משיכת קהל יעד מתאים וזיהוי חברי הפורום על הכביש.

כאמור, הקשיים ברורים כשמדובר על ארגון כולל של רוב חברי הפורום וגרימת כאב ראש רציני למנהלים.

אך הצעתי היא, בהנחה כמובן ואין הדבר פוגע במנהלי הפורום, שכל חבר פורום החפץ בכך, ידפיס עצמאית את לוגו Cars Forum המופיע בראש העמוד (שכולל גם את הכתובת) על חולצה פשוטה ויגיע עימה לתערוכת "רכב ויותר".

כך, נוכל לזהות אחד את השני בתערוכה, שתמשוך את רוב חברי הפורום, וגם אולי נמשוך קהל יעד מתאים לפורום (כמובן שרוב הסיכויים שדווקא צוציקים שמתלהבים מאפצ'י של מכוניות ה-F&F ישר יכנסו וירשמו, אולם ישנו גם סיכוי רב שאנשים ברמה גבוהה מאוד ירשמו לפורום ויעזרו להעלאת הרמה הכללית - ולא חסרים כאלו).

הקושי בהדפסה עצמאית אפסי, היות ובכל מקום כמעט ישנה חנות המדפיסה הדפסים על חולצות וגם העלות מועטה.

אשמח לשמוע את דעתכם ותגובותיכם בעניין.

מנהלים, אנא מחלו לי אם ההצעה לא נאותה, בורכתי ביכולת טקט השואפת לאפס, חוסר מחשבה לפני ביצוע מעשים ואף יכולת מוטורית זעומה (לאנטיס).:wink:

בברכת חג שמח וכשר לכל חברי הפורום.

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאמרת, ילדודס שמתלהבים מסובארו DL (אההההם אההההם) יכנסו לפורום ויורידו את הרמה אפילו עוד יותר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לא חייב להדפיס דוקא על חולצה

למי שאין לו בבית מדפסת שיכולה להדפיס על חולצה יכול להדפיס את הלגוגו על זף ולאחר מכן לשים את זה מתחת למקום בחולצה שרוצים שזה יהיה ואז לגהץ את אותו מקום

וחולצות כאלה שמיועדות שידפיסו עליהם עולות 10 שקלים בלבד ככה שלא צריך לדאוג לגבי זה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מנהלים, אנא מחלו לי אם ההצעה לא נאותה, בורכתי ביכולת טקט השואפת לאפס, חוסר מחשבה לפני ביצוע מעשים ואף יכולת מוטורית זעומה (לאנטיס).:wink:

סתם שאלה,

מדוע אתה מתנצל על מאומה? (מפאת השעה המאוחרת-בדיון קודם שלא מצאתי, יכולות מטוריות)

אני עוקב אחרי ההודעות שלך ואתה מפגין ידע נרחב ובאמת נשמע לי בחור רציני.

לא על כל דבר צריך להגיד סליחה, ואם כבר- בשביל זה יש את יום כיפור :-D

קח את זה בתור עצה ידידותית.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

שחף -אני מסכים עם מה שאמר סובארו מן ,אתה לא צריך להתנצל על כלום, להיפך אני חושב שאתה צודק ובאמת יהיה נחמד אם נעשה זאת.

אם תיהיה הענות גבוהה אני יבוא גם לבוש עם חולצת קארס פורום.:-P

חג שמח

לירון

פורסם

אכן עשוי להיות מראה מלבב חולצות לוגו CARSFORUM

מה גם היה נחמד יותר , לו קבענו שעה ויום,וכולנו היינו מתייצבים יחדיו בכניסה לתערוכה.

*** נערך - נמחק נוסח של מכתב צבאי מטופש ***

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אני חושב שזה רעיון נהדר, ומה גם שאם כל אחד ידפיס לעצמו לוגו על החולצה, יהיו כל מיני סוגים, וזה יכול להיות ממש נחמד..

אני אשמח להגיע עם לוגו, אם הדבר יצא לפועל.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

לדעתי שכל אחד יעשה הדפסה כזאת עם הלוגו וגם עם ה"ניק ניים" שלו וגם השם ה"אמיתי" שלו וככה גם נזהה אותו...

מה דעתכם...?

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

נחמד... אבל אני אומר לכם שאני לא מתכוון להסתובב עם הלוגו הנוכחי כי, סליחה מנהל אנונימי שעיצב אותו, הוא מכוער...

אני מוכן להשתמש במה שאני עשיתי בזמנו לשירשור הלוגואים..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

באמת יהיה קטלני חולצה עם הלוגו והניק ניים

רעיון מעולה

ככה כולנו נוכל לזהות את המנהלים וללכת להציק להם על כל ההודעות שהם מחקו לנו בפורום... :wink:

או יותר פשוט נוכל לחטוף אותם ולהשתלט על הפורום POWER TO THE CARS

איזה היסחפות...

לא פלא שכבר מתחיל להיות לי משעמם בבית :|

טוב נו בשביל זה יש את הפורום :-P

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
סתם שאלה,

מדוע אתה מתנצל על מאומה? (מפאת השעה המאוחרת-בדיון קודם שלא מצאתי, יכולות מטוריות)

אני עוקב אחרי ההודעות שלך ואתה מפגין ידע נרחב ובאמת נשמע לי בחור רציני.

לא על כל דבר צריך להגיד סליחה, ואם כבר- בשביל זה יש את יום כיפור :-D

קח את זה בתור עצה ידידותית.

מסכים עם כל מילה של סובארו מאן!

שחף מפגין ידע רב ונשמע מאד רציני למרות גילו הצעיר, יש להרבה מבוגרים מה ללמוד ממנו,

כולל אותי!

בברכת חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מה גם היה נחמד יותר , לו קבענו שעה ויום,וכולנו היינו מתייצבים יחדיו בכניסה לתערוכה.
וכולם ישירו את המנון הפורום?

איזה בעסה שכל המשתמשים מסתובבים, הולכים לתערוכות ולמפגשים, ורק אנחנו המנהלים צריכים לשבת כל היום והלילה מול הפורום ולמחוק הודעות.

מקובל על כולם שנבחר יום בפסח שבו נכבה את הפורום לכמה שעות כדי שגם אנחנו נוכל לצאת מהבית?

• תוכן חדש...