Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין מערכת כוללת בקיה נירו פלאגאין חדשה . איפה הכי ממולץ חשוב לי שהכל יהיה כמו שיותר מקצועי תוך שמירה על הרכב . חשבתי על אופפציה אדי מערכות כי הבנתי שהם מכירים את הרכב מאד טוב ?

פורסם
בתאריך 16.1.2021 בשעה 19:28, nadavmiler כתב:

אני רוצה להתקין מערכת כוללת בקיה נירו פלאגאין חדשה . איפה הכי ממולץ חשוב לי שהכל יהיה כמו שיותר מקצועי תוך שמירה על הרכב . חשבתי על אופפציה אדי מערכות כי הבנתי שהם מכירים את הרכב מאד טוב ?

ערב טוב נדב, יש לי רושם שאתה לא כל כך רוצה להתקין מערכת איכותית, אלא לפי מה שאתה כותב בפוסטים שלך, כמו רמקולים לווינים של בית, אתה לא החלטתה מה אתה רוצה, לדעתי יש לך המון אנשי מקצוע טובים בתחום האודיו וסטריאו לרכב בפורום, תחפש פסטים שלהם, ואז תפנה אליהם אם אתה מעוניין במערכת טובה לרכב שלך.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם
לפני 59 דקות, Dani Cohen כתב:

ערב טוב נדב, יש לי רושם שאתה לא כל כך רוצה להתקין מערכת איכותית, אלא לפי מה שאתה כותב בפוסטים שלך, כמו רמקולים לווינים של בית, אתה לא החלטתה מה אתה רוצה, לדעתי יש לך המון אנשי מקצוע טובים בתחום האודיו וסטריאו לרכב בפורום, תחפש פסטים שלהם, ואז תפנה אליהם אם אתה מעוניין במערכת טובה לרכב שלך.

שיהיה לך בהצלחה.

אני דווקא כן רוצה מערכת איכותית פשוט אני שואל דברים שמעניינים אותי כדי לדעת ככה לומדים לא . אם בבית יש לאנשים מערכות ביתיות איכותיות עם רמקולים לוויינים וזה נשמע ברמה גבוהה . אז מעניין אותי לדעת למה מי שרוצה מערכת איכותית ברכב צריך להנדס חצי מהרכב . שמצד שני בבית זה כול כך פשוט . חוץ מזה נראה שהקדמה של הרמקולים זה דווקא רמקולים קטנים עם סאב . אז למה ברכב זה לא ככה . זה הכל 

פורסם
לפני 13 דקות, nadavmiler כתב:

אני דווקא כן רוצה מערכת איכותית פשוט אני שואל דברים שמעניינים אותי כדי לדעת ככה לומדים לא . אם בבית יש לאנשים מערכות ביתיות איכותיות עם רמקולים לוויינים וזה נשמע ברמה גבוהה . אז מעניין אותי לדעת למה מי שרוצה מערכת איכותית ברכב צריך להנדס חצי מהרכב . שמצד שני בבית זה כול כך פשוט . חוץ מזה נראה שהקדמה של הרמקולים זה דווקא רמקולים קטנים עם סאב . אז למה ברכב זה לא ככה . זה הכל 

אני במקומך מחכה שיהיה מפגש ומגיע להתרשם מרכבים, זה מה שהייתי ממליץ לאנשים שהייתי אחרי מפגשי צפון.

• אהבתי 1

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם
בתאריך 16.1.2021 בשעה 19:28, nadavmiler כתב:

שיהיה לך בהצלחה.

אני אכן מציע לך ולכל חבר בפורום להפנות את השאלה הזאת, לאחראי פורום אודיו ומלוטימדיה  LANOSFORCE !!

אני יודע היטב שהוא כתב על נושא זה מספר מאמרים, אבל מדי פעם כדאי לרענן ולו קצת את הפורום בנושאים אלו, כמו מה ההבדל בין מערכת ביתית לבין מערכת ברכב ?

יהיה מאוד מעניין לקרוא את התגובה של החברים המנוסים, בעלי ידע רחב בתחום.

• אהבתי 1
פורסם

לגילוי נאות אני עובד בתחום
אז ככה מערכות ביתיות פשוטות באות היום עם רמקולים קטנים (לוויני כמו שאמרת) וסאב בוא נגיד שזה סאונד ברמה של 3 מתוך 10
באוטו יש לך פי 10 מכשולים מבחינת אקוסטיקה אז צריך ״להנדס חצי מהרכב״ בשביל תוצאה ברמה רצינית
שיצא לך לשבת ברכב שהוא נבנה באמת לsq (sound quality ) אז אתה תבין ב מה מדובר , עשיתי רכב הדגמה בשביל זה כדי שאנשים יוכלו לשמוע ואז להבין למה זה תהליך יקר וארוך אבל יש תמורה למחיר
מי שרוצה באמת תוצאות טובות בלי להתחיל לבנות בדלתות תיבות לרמקולים וכו לדעתי האישית זה לעבוד עם סט 3 חלקים קומפוננט סאב וDsp כדי לשלוט על הכל באופן אקטיבי ואז לקבל ״במה״
המושג במה בא מהכוונה שאתה תרגיש בהופעה לדוגמא אם תשמע שיר שהקליטו כמה זמרים אז תוכל לדעת בדיוק מאיפה כל זמר מנגן או שר בדשבורד יש ממש חלוקה טובה וברורה במערכת שמכוונת כמו שצריך
אם תרצה יש אפשרות לשמוע את הרכב הדגמה שלי בקרוב יהיו מפגשי sq אחרי הסגר

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • אהבתי 2

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

• תוכן חדש...