Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביואיק לה קרוס מנוע 2.4 בעת הנעה בד"כ בבקר נשמע רעש כאילו הנעתי טרקטור אח"כ הכל מסתדר בנסיעה אין בעיה .הנני מציין שהמנוע עשה 150000 ק"מ  כשקניתי אותו היה ב 138000 ק"מ ואז עשיתי שני שרשרות טיימינג ומשאבת מים .מכונאי שהתייעצתי  עימו טוען שייתכן שיש בעיה שכשורה לטיימינג היות וכנרא בהנעה אין מספיק לחץ שמן ולכן מהשסתומים מזייפים. הבעיה לדעתו כשורה לשרשרת טיימינג .אנא דעתכם.

פורסם

הרעש יכול להיות ממרים הידראולי אחד ויותר זה לא שייך לטימינג.

רק אם מותחן שרשרת התזמון אצלך גם הידראולי אז הרעש יכול להגיע מהשרשרת.

פורסם

תעלה סרטון של הרעש.

בדרך כלל המותחן של השרשרת במנוע הזה בעייתי וגורם לרעש שאתה מתאר.

קיימים מספר רב של מותחנים שעברו שדרוגים עם השנים השאלה היא איזה מהם התקנת?

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 14.1.2021 בשעה 23:34, CRuzer669 כתב:

נסה להחליף שמן לקסטרול מגנטיק, יש לו תוספים שנדבקים למכלולים במנוע ובעצם הופך את המנוע לשקט יותר

מחזק!

היה לי שמן של פז תקן SM לפני כן, המנוע היה נשמע כמו טרקטור בהתנאה וכאילו הוא עוד שניה מתפרק...

שמתי לפני כמה שבועות קסטרול מגנטק ועכשיו המנוע רועש אבל כמו כל אוטו רגיל בן 11 שנה וממש לא כמו טרקטור.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, ProRules כתב:

מחזק!

היה לי שמן של פז תקן SM לפני כן, המנוע היה נשמע כמו טרקטור בהתנאה וכאילו הוא עוד שניה מתפרק...

שמתי לפני כמה שבועות קסטרול מגנטק ועכשיו המנוע רועש אבל כמו כל אוטו רגיל בן 11 שנה וממש לא כמו טרקטור.

נחמד לשמוע, איזה רכב?

החלפתי לאלנטרה 2017 שהייתה גם כן עם שמן פז והמנוע היה מרעיש כמו טרקטור בהנעה קרה, בכללי המנוע היה רוטט כששמים יד על סעפת היניקה , החלפתי לקסטרול מגנטיק והמנוע הרבה יותר שקט.

כמו תרופה השמן הזה, הולך להיות הבחירה הקבועה שלי.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

קשה לדעת בלי לשמוע את הרעש, יש לא מעט רכבים שטיפה רועשים מהרגיל בהנעה קרה אך מהר מאוד הסל"ד יורד ומתייצב ואז זה נרגע,

אני הייתי בטוח שהרכב שלי גם מרעיש במיוחד בהנעה, אך שראיתי ביוטיוב כאלה שמורים יותר משלי משמיעים את אותו הרעש בדיוק בהנעה קרה נרגעתי

כבר חתמתי...

פורסם

אם זה 2.4 אקו-טק , והשרשראות ומותחנים הוחלפו והמותחן החיצוני בגב המנוע . 

שווה מאוד לבדוק שהכל הורכב כראוי ( כיסוי סעפת פליטה, מותחן אביזרים, תושבת מנוע ימנית) . 

אם תעלה סרטון, יהיה הרבה יותר קל .

• תוכן חדש...