Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסוכנויות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים! אני מתעניין לקנות רכב מסוכוניות ורציתי לדעת האם בעיקרון כדאי לקנות מסוכנויות? ולמי שמכיר אני מדבר על MH MOTORS בנס ציונה מה אתם אומרים עליו מי שמכיר?

פורסם

לא מכיר את הסוכנות אבל בכל קניית רכב ולא משנה מאיפה צריך לעשות את כל הבדיקות הנדרשות:

1. עבר ביטוחי.

2. היסטוריית טיפולים.

3. בדיקה מכון/ מוסך.

פורסם

אם לא מדובר ברכב נדיר, אעדיף תמיד קניה מאדם פרטי או מחברת טרייד אין של יבואן רכב. 

אם מדובר ברכב מליסינג אז תמיד עדיף לקנות מחברת הליסינג עצמה. הסוחרים מקבלים בד"כ את הרכבים הפחות טובים, אלה שחברת הליסינג לא רוצה למכור בעצמה 

לא מכיר את המגרש המדובר. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בלי קשר לסוכנות הספציפית הזו שאותה אני לא מכיר,

לרוב לדוגמא רכב ליסינג לשעבר נמכר במגרש של אותה חברת ליסינג, הבעיה מתחילה כאשר אותו רכב ליסינג עבר תאונה או תקלה טכנית קשה וכו' ואז חברות הליסינג יעבירו את הרכב למגרשים לא מוכרים, שם הרכב יימכר כבונבוניירה ללא תאונות.

פורסם

היי, דיס המלצה לאוטו שי ואזהרה מחברות הליסינג:

רכשתי רכב בליסינג דרך אוטו שי ואני ממש ממש ממש לא ממליץ לעשות את זה. קודם כל הם מעלים את מחיר הרכב כי "רק ככה אפשר להשיג תנאי מימון טובים" לדברם, ואז אתה מבין שבסוף מכרו לך את הרכב הרבה מעל המחירון שלו בשוק וגם קיבלת את הדגם הכי פשוט שיש.  החברה הזו שואבת סכומי עתק מאנשים במסווה של "הנה רכב חדש" בוא תיסע עליו כמה שנים ואז תבוא להחליף אותו ונקזז לך את היתרה -  הכל בולשיט. כשאתה מגיע להחליף הם דוחפים לך עוד עסקה (מינימון של 100 אלף שח לרכב) עם יתרת חוב ענקית לשנים קדימה. בסופו של דבר יוצא שאתה משלם להם הרבה יותר מאשר לרכוש את הרכב במימון שפורסים לאורך כמה שנים כמו שחברות אחרות מציעות. ממליץ לרכוש רק מאנשים פרטיים ולא מחברות כאלה. פשוט אנשי מכירות רעים ונוראיים. הכל שם הצגה. 

• תוכן חדש...